شکلِ خنده هاتو شدم ،
میخندم ... (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
شکلِ خنده هاتو شدم ،
میخندم ... (sm172)
(sm50)
امیر این لینک آلبوم جدید دیوونه بازی ماکان بند را میدی؟
گذاشته بودی رو وب سایت الان دنبالش میگردم نیستش
معين از معدود خوانندهايى هست که بالاى 95% کاراش زيباست و انتخاب بهترين سخته( البته تک اهنگاشو فاکتور بگيريم)
امیر جان شرمندم میکنی به خدا...میخواستم بهت پیام بدم فعلا کارتم خالیه وگرنه خودم دوس دارم کمک کنم به انجمن...جبران میکنم لطفتو،بازم ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی تیم خوبی داریم،پژمان منتظریم دو ماه مصدوم میشه ...
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اميرجان 6 سى دى کامله!؟
داچعلى رو بندازين بيرون ى مربى خوب خارجى بيارين حلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا دو هفته بش مهلت دادن...نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
عاليه دمتون گرم، و حتما کمکى ناچيزى مى کنم (sm10)
دو تا بازى هم نتيجه نمى گيره، پارس جنوبى و ذوب اهننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستى امير اين کاربر امکان خريد کاراى شاهين و مجيد کاظمى و نامجو رو داره!؟
نقل قول:
چقدر بود!؟
سرى بعد تو خريدا اطلاع بده بخريمشنقل قول:
آره بعیده نتیجه بگیره. من ترسم از اینه اونارم نبره ولی تیم خوب بازی کنه،بیان بگن تیم بهتر شده فعلا نگهش میداریم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بايد بکاپ مى گرفتى ک ب فنا نره(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط saleh khorasane [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعيد مى دونم چون اين سرى فشاررها رو مربى و مديريت زيادهنقل قول:
(sm172)
چرا ناراحتی عمو فدات (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو بخواب قاطی عروسکات (sm2)
Brazil 1985
من این فیلمو دیدم،به نظرم مزخرف بودم.
شمام اگه دیدین نظرتونو بگین.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm120)
به حق،سزن آکسو ملکه ی موسیقی ترکیه تشریف داره.
یکی به دادم برسه (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 0 مهمان ها) (sm54)
(sm50)
مهسای کی بودی تو (sm2)
دیوثا نکنه یکی از شما منو دست انداخته (sm50)
سوءتفاهم (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm50)
مخشو بزن(sm51)
اگه وقت و فرصتشو داشت بابچه ها جمع بشیم بخریم (sm50)نقل قول:
تو ژانر خودش بدک نیست اما توصیه ای نمیبینم که بشه گفت حتما ببینید نصف فیلم کلا گیج کننده هست یعنی بی منطقی ترین فیلم در ژانر خودش هست بازیگرا هم نتونستند اوم جوری که بتونند بازی کنند به جز آقای جاناتان پرایس بقیه بازیشون توی ذوق میزنه جلوه های بصری و فیلمبرداری هم چنان خوب نیست اما خب امتیاز 8 و چراغ سبز هم گرفته پس میتونه فقط فقط برا یکبار دیده بشه اونم فقط برا امتیاز اونم از نظر خودم -.-نقل قول:
(sm28)
همون ییارم ارزش نداره. تو کستش اسم دنیرو دیدم بعد تو گوگل زدم امتیازشو دیدم گفتم بگیرم معلومه فیلم خوبیه.تعجب من از اون 98 درصد روتن تومیتوزه...این فیلم تو اروپا خوب فروخته ولی تو آمریکای شمالی استقبال چندانی ازش نشده...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Omidvaram9 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه تو این مواقع این جملرو به خودم گفتم : آخرش چی میخواد بشه(sm50)نقل قول:
شاهکار رو دانلود کنید ...
سخت نگير زندگى ب همين چيزاس دگهنقل قول:
زنجیرش کنید ،
زنجیرش کنید ،
زنجیرش کنید ،
زنجیرش کنید ... (sm50)