(sm120)ديوث كِي اومدي (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)ديوث كِي اومدي (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
براي من يكي كه فرقي نميكنه كي از كجاست زير آواتارم نوشتم : همه ايران سراي من است (sm19)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله تشكر ميكنم از اين هموطن وطن دوست آريايي (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بحث رو تهرانی و شهرستانی نکنین (sm70)
چشمانِ ماده شِمرِ تو کِی حمله می کنند
بر این حسینِ منزویِ خفته در دلم
ای سگ به روحِ بختِ من از انتخاب ِتو
(sm50)
به ياد ممد ريقونه :
لوسي لوسي لوسي
لوسي لوسي لوسي
لوسي لوسي لوسي لوسي
لوسي لوسي لوسي
(sm137)
تا کجا من اومدم
چطوری برگردم
چه ترازه سایم
چه کبوده پاهام
" من کجا خوابم برد !?؟! "
یه چیزی دستم بود
کجا از دستم رفت
" من میخوام برگردم به کودکی !?؟! "
(sm74)
يكي از بهترين ملودي هاي يگانه
كاش
(sm50)
ديگه بعد از اين ريد رسما
ما چرا می بینیم!?؟!این جهانی که همش مزحکه و تکراره !!!!
ما چرا می فهمیم !?؟!
ما چرا می پرسیم !?؟!
تیکه تیکه شدن دل چه تماشا داره !!!!
مضحكهنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول تا نربنه به علایق ما ول کن نیس (sm2)
باو بکش بیرون از پناهی عجبا (sm2)
غلط املایی به من مربوط نی کپی زدم !!!!
(sm98)
(sm50)
(sm2)نقل قول:
مضحكه
این یه کلمه عربیه ..
خب چه كارش كنم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید سمبل اعتراض(sm120)
تاپیک اعتراض به مدیران (sm120)
(sm77)(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
دلم تنگ اوست و او مرا مزحکه خود می کند
او که روزی مرا ملکه ی قلبش می خواند ..
چرا آن همه ادعا !??!
مگر من از او چه خواستم ..
جز دوست داشتنی راستین !??!
اخه لحنش خیلی اعتراضیه به شعر عشقولانه نمیخورد خندمان گرفت (sm70)نقل قول:
اين اصن نمياد بخونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
یوزرش که گاهی اون پایین ظاهر میشه(sm120)نقل قول:
اينم غلط نوشته (sm55)نقل قول:
مشقيه (sm120)نقل قول:
نقل قول:
چرا گیر کردی تو غلط املایی تو ..
اصل مطلب رو توجه کن !!!!
عشق كدومه باونقل قول:
بيگي بخواب
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
نقل قول:
نوید 30 سالته باس زن و بچه داشته باشی الان !!!! (sm120)
(sm25) من زن نميگيرمنقل قول:
دختر ميگيرم (sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدای شاهین خیلی شبیه حسین پناهیه !!!! (sm138)
بهتر است که در این دنیا فکر کنم خدا هست و وقتی به دنیای دیگر رفتم بدانم که نیست . و این بسیار بهتر از این است که در این دنیا فکر کنم خدا نیست و در آن دنیا بفهمم که هست !!!!
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
7 ساعت ·
امروز مستر ها به اتمام رسيد و ايشالا دوشنبه موزيكها را براي مراحل اوليه چاپ ميفرستم
طرح روي جلد هم دوست عزيزم بزرگمهر حسين پور زحمت كشيدن و آماده كردن
ايشالا اگر اتفاق خاصي نيفته بعد رمضان منتشر خواهد شد .
(sm2)
همتون رو اسکل کرده ..
فقط میخواست اسم طراح رو بگه ..
(sm27)
منم هم نظرم با امير (sm29)
خبري از تيتراژ خواني من در سريال هاي تلوزيوني نيست و قصد چنين كاري و ندارم ..
كاش قبل از رسانه اي كردن اخبار من هم در جريان قرار بگيرم
در هر صورت براي دوستان آرزوي سلامتي و ديده شدن ميكنم
با سپاس
شهربورم خوبه شايدم ديرتر بياد مثلا پاييز