[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو چیز خیلی لذت بخشه
یه نفری خوابیدن روی تخت دونفره
و
دونفری خوابیدن روی تخت یه نفره..(sm132)
ﺭﻭﺯﯼ ﯾــــــــــــــــــﮑﯽ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ
ﺑﻬﻠﻮﻝ ﮔﻔﺖ :
ﺍﯼ ﺑﻬﻠﻮﻝ ! ﻣﻦ ﺍﮔﺮ ﺍﻧﮕﻮﺭ ﺑﺨﻮﺭﻡ، ﺁﯾﺎ
ﺣﺮﺍﻡ ﺍﺳﺖ؟
ﺑﻬﻠﻮﻝ ﮔﻔﺖ: ﻧـــــــــــــــﻪ!
ﭘﺮﺳﯿﺪ : ﺍﮔﺮ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺍﻧﮕﻮﺭ ﺩﺭ ﺯﯾﺮ
ﺁﻓﺘﺎﺏ ﺩﺭﺍﺯ ﺑﮑﺸﻢ، ﺁﯾﺎ ﺣﺮﺍﻡ
ﺍﺳﺖ؟
ﺑﻬﻠﻮﻝ ﮔﻔﺖ: ﻧــــــــــــــــﻪ !
ﭘﺮﺳﯿﺪ : ﭘﺲ ﭼﮕﻮﻧﻪ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﮔﺮ ﺍﻧﮕﻮﺭ
ﺭﺍ ﺩﺭ ﺧﻤﺮﻩ ﺍﯼ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﻢ ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ
ﺯﯾﺮ ﻧﻮﺭ ﺁﻓﺘﺎﺏ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﻢ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ
ﻣﺪﺗﯽ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﻨﻮﺷﯿﻢ ﺣﺮﺍﻡ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ؟
.…
ﺑﻬﻠﻮﻝ ﮔﻔﺖ: ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻦ! ﻣﻦ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺁﺏ
ﺗﻮﺳﻮﺭﺍﺥ کیوﻥ ﺗﻮ ﻣﯽ ﭘﺎﺷﻢ. ﺁﯾﺎ
ﺩﺭﺩﺕ ﻣﯽ ﺁﯾﺪ؟
ﮔﻔﺖ: ﻧﻪ!
ﺑﻬﻠﻮﻝ ﮔﻔﺖ: ﺣﺎﻝ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺧﺎﮎ ﻧﺮﻡ
ﺗﻮﺳﻮﺭﺍﺥ ﮐیوﻧﺖ ﻣﯽ ﭘﺎﺷﻢ . ﺁﯾﺎ ﺩﺭﺩﺕ
ﻣﯽ ﺁﯾﺪ؟
ﮔﻔﺖ: ﻧﻪ!
ﺳﭙﺲ ﺑﻬﻠﻮﻝ ﺧﺎﮎ ﻭ ﺁﺏ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻢ
ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩ ﻭ ﻟﻮﻟﻪ ﻣﺎﻧﻨﺪﯼ ﮔﻠﯽ
ﺳﺎﺧﺖ
ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﻣﺤﮑﻢ ﺩﺭ ﺳﻮﺭﺍﺥ ﮐیوﻥ ﻣﺮﺩ ﻓﺮﻭ
ﮐﺮﺩ!
ﻣﺮﺩ ﻓﺮﯾﺎﺩﯼ ﮐﺸﯿﺪ ﻭ ﮔﻔﺖ : ﻭﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﯼ
ﮐـــیوﻧﻢ .. ﺁﯼ ﮐــــیوﻧﻢ ...ﮐیوﻧﻢ
ﭘﺎﺭﻩ ﺷﺪ ﺩﯾﻮٌ
ﺑﻬﻠﻮﻝ ﺑﺎ ﺗﻌﺠﺐ ﮔﻔﺖ : ﭼـــــــــﺮﺍ؟
ﻣﻦ ﮐﻪ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﮑﺮﺩﻡ! ﺍﯾﻦ ﻟﻮﻟﻪ
ﻫﻤﺎﻥ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺁﺏ ﻭ ﺧﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺗﻮ
ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺩﺭﺩ ﮐﻨﯽ، ﺍﻣﺎ ﻣﻦ
ﮐیوﻧﺘﻮ ﭘﺎﺭﻩ ﮐﺮﺩﻡ ﺗﺎ ﺗﻮ ﺩﯾﮕﺮ ﺟﺮﺍﺕ ﻧﮑﻨﯽ
ﺍﺣﮑﺎﻡ ﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺑﺸﮑﻨﯽ(sm100)
تــــــــنها چــــیز با کیفیت توی زندگیمون “درد” بود ، که هر قدر کشیدیم، پاره نشد..!(sm27)
دخترا یه روز دارن ایــــنقد خودشونو خفه میکنن ツ
ما کــــه یه هفته به نام دولـــمونه
تازه همه جاهم نوشته:
هــــفـــتـــــه دولــــــت مبـــــارک (sm128)
شخصي نزد امام امد و گفت: اي امام عرضي دارم
امام فرمودند: عرضت را بگو
گفت:٨٧ سانت
امام فرمودند: عرضت مناسب است
فقط یه ایرانی میتونه یه جمله با 19فعل بسازه ...........
داشتم
میرفتم
دیدم
گرفت
نشست
گفتم
بذار
بپرسم
ببینم
میاد
نمیاد
دیدم
میگه
نمیخوام
بیام
بذار
برم
بگیرم
بخوابم ...
نه فاعلي نه مفعولي نه قيدي نه صفتی! یکی بخواد اینو به انگلیسی ترجمه کنه ک بدبخت میشه :|
جونم ما ایرانیا (sm132)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm137)
مورد داشتیم تو علایقش نوشته: غذای مورد علاقه ام استیک آبدار با سس قارچ به همراه ریزوتو و اسپاگتی بولونز و کمی مارتینی :|...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بعد تو صف نذری به علت ازدحام جمعیت ،قابلمه بغل دستیاش خورده تو سرش و رفته تو کما!(sm35)
فرض كن داری دوست دختر يا دوست. پسرتو بوس میکنی....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
يه دفه يه عاروق ميزنه ( بعد قبلش ناهار آبگوشت با سير و ترشي و ريحون و سالاد و دوغ گاز نعنايي خورده) بويي مخلوط از ريحان و دوغ و آبگوشت و سير و به همراه پوست گوجه از دهنش پريد تو دهنت.
پوست گوجه رو قورت ميدي يا ميندازي بيرون ؟؟؟؟؟؟؟
كثافتم خودتي !!!!(sm132)
زنگ زدم به این فروشنده های حجم دهنده آلت ؛ بعد طرف چنان با صدای نازش با کلی عشوه گفت الو جانم بفرمایید ! که درجا گفتم مرسی خانوم خودش بزرگ شد
اصن صداش شفا بود(sm49)
دختره تو پروفايلش زده
حرفاي پايين تنه ممنوع
پرسيدم سايز مم|ت چنده؟
عوضي بلاكم كرد
آيا م|مه هاش رو پاهاشن ؟
آيا مم|ه در پايين تنه هست؟
کسی میدونه چرابلاکم کرد ....!!!(sm49)
گفت و گوي دو دختر
- ميگم نرگس فرق سرچ با دانلود چيه؟؟
+ فرق خاصي نداره سرچ مال تبلته ولي دانلود مال لپ تاپه :|
- خوب معني دوتاشون چي ميشه؟؟
+ فکر کنم همون اينترنت خودمون باشه
- واي نرگس تو مخ کامپيوتري ممنون عزيزم(sm2)
میخوام براتون یه روضه کوتاه بخونم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
2 هفته دیگه کلاسا شروع میشه(sm81)(sm86)
.
.
.
.
.
.
.
بقیشو میخوای باس عضو شی(sm51)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.
.
.
.
بچه ای که فرق ممه و لپ رو نمیدونه(sm59)(sm51)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بقیشو میخوای باس عضو شی(sm51)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.
.
.
.
.
.
.
در حال حاضر 22 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (11 کاربران و 11 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،(sm155)چیز دارا به صورت عکسه نگران ***** نباش(sm120)به جا این فضولیا هاستو درست کن (sm120)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همگی حمله به پیج ادمین برای خریدن هاست کی||ری(sm51)
خب ادم حسابی یه ذره فک کن بازدید سایت خودت میپره شونصدتا داری یه دونش کن عوضش درست و درمون یکی کانادا یکی آمریکا یکی آلمان بقیشو هنوز کشف نکردم(sm98)
قبلی بعدی فروم هم درست کن قالب عوض کن که نیستی(sm98)(sm89)
راستی آهنگ بعدی کی میاد؟(sm120)
اولین حمله انجام شد بقیه هم حمله کنین(sm120)
این اولین اخطار بود با اخطار بعدی یوزر پس هک میشه کل اختیار سایت دست کاربرا میافته(sm31)
(sm120)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزی مریدان نزد شیخ رفتند و از او پرسیدند:
یا شیخ! ******** بدتر است یا کم بودن پهنای باند؟
شیخ نگاه معنی داری به آنها کرد و فرمود:
هیچکدام! چیزی در اینترنت هست که از هر دوی اینها بدتر و اعصاب خردکن تر است!
مریدان با حیرت به شیخ نگریستند و فرمودند:
یا شیخ! از ******** بدتر چیست؟
شیخ فرمود:
“مشاهده این لینک تنها برای اعضا سایت امکان پذیر است. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید”
بعد از این سخن، مریدان نعرهها زدند و گریبان پاره کردندی و لپ تاپ های خود را به زمین کوبیدندی، فغان کشان به رشته کوهای آلپ پناه بردندی!!
امروز صبح دختر عزیزی زنگ زده برای خرید بلیط کنسرت
گفت : چنده ؟ گفتیم : 40 تومانی ، 60 تومانی ، 70 تومانی و …
گفت : اینا چه فرقی میکنن؟
گفتیم : بستگی داره که شما کجا بشینین!
گفت : ما ستارخان میشینیم … چقدر همه رو شاد کرد …
یارو قیافشو از نمای دور ببینی یاد ارواح خبیثه میفتی !
بعد نوشته : نمیدانم کدامین مانع مرا از تو دور کرده ؟
آخه لامصب تو خود مانعی
اعتماد به نفس تو رو اگه کفتار داشت الان طاووس بود !
اداره آب و فاضلاب :
در روزهای گرم تابستان بهتر است به جای استفاده از کولرهای آبی ، از کولرهای گازی استفاده کنید
اداره برق :
در روزهای گرم تابستان بهتر است به جای استفاده از کولرهای گازی ، از کولرهای آبی ا...
دختر همسایون 6 سالشه ، دستشو زده به کمرش با عشوه میگه:
دلت بسوزه واسم خواستگار اومده. بهش میگم آخه بچه تو اصلا میدونی خواستگار چیه؟
میگه آره یه موجوده کثیفه که میاد میوه های گرونو میخوره ، میره و دیگه پیداش نمیشه !
دخترا بعد از خرید :
الی جون این مانتو چند ؟
۵۵۰ هزار تومن
اوه چه ارزون ……….
پسرا بعد از خرید :
حمید جورابه که خریدی چند ؟
1500 تومن
خاک تو سر گاوت کنن، کردن تو پاچت ، یارو قیافتو دیده بهت انداخته !!(sm128)(sm128)
ینی داغونما له لهم
یه برنامه بود مال آرایش صورت و ناخن بود رفتم تو قسمت نظراتش یه چندتا پسر نظر گذاشته بودن حالا نظراتشون
اشکان :خوب بود ممنون
علی جیگر : بد نبود
امیر : میتونست بهتر باشه
ینی کار از ابرو برداشتن گذشته میرن رو ناخوناشون طرح میزنن
دقت کردین خارج میان مستند سازه های عظیم میسازن بعد داخل فیلم دردسرهای عظیم!!!؟ ینی هر کدوم داشته هاشونو به رخ میکشنا(sm120)(sm128)
(sm41)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واااااااااااااااااااااااا اااای قبول شدم
ای خداااااااااااااااااا ممنون بالاخره دکترا قبول شدم اونم چه رشته ای !
مکانیک دانشگاه تهران
هوررررررررررررررررررررررر راااااااااااااااااااااااا ااااا
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
خیلی دوست داشتم اینارو به خانواده و دوستام بگم ولی حیف که دست بی رحم زمونه منو کشید سمت دختر بازی (sm132)
ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺑﻪ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺍﺯ ﻟﺬﺕ ﺳﺮﭘﺎ ﺷﺎﺷﻴﺪﻥ ﺗﻮﺿﻴﺢ ﻣﻴﺪﺍﺩﻡ ﮐﻪ ﻳﻬﻮ ﮔﻔﺖ
ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻲ ﭼﻪ ﺣﺎﻟﻲ ﻣﻴﺪﻩ ﻣﻮﻗﻊ ﺧﻮﺍﺏ ﺳﻮﺗﻴﻨﺘﻮ ﺩﺭ ﻣﻴﺎﺭﻯ ﻣﻤﻪ ﻫﺎﺕ ﻫﻮﺍ ﻣﻴﺨﻮﺭﻩ
ﺑﺮﺍ ﺍﻭﻟﻴﻦ ﺑﺎﺭ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺣﻘﺎﺭﺕ ﻭ ﭘﻮﭼﻲ ﮐﺮﺩﻡ ﻣﻤﺲ ﺷﻮﺧﻲ ﻧﻴﺲ ﮐﻪ !!!(sm59)
شباهت زن قهرکرده بامرغ یخ زده خودتم بکشی نمیتونی لای پاشونو باز كني!!!!!!!!!!!
ﺗﺎﺣﺎﻻ ﺩﻗﺖ ﮐﺮﺩﯾﻦ ﺍﻭﻝ ﺻﺒﺤﯽ ﮐﻪ ﺧﻮﺍﺑﺎﻟﻮ ﺳﻮﺍﺭ ﺗﺎﮐﺴﯽ ﻣﯿﺸﯽ ﺍﯾﻦ ﻣﺠﺮﯾﺎﯼ ﺭﺍﺩﯾﻮ ﭼﻘﺪﺭ ﺳﺮﺣﺎﻝ ﻭ ﭘﺮﺍﻧﺮﮊﯼ ﺍﻥ؟ ﺁﺩﻡ ﺩﻭﺱ ﺩﺍﺭﻩ ﺑﮕﯿﺮﻩ ﺍﺯ ﮐیوﻥ ﺑﮑﻨﺘﺸﻮﻥ :|
ﻣﺨﺼﻮﺻﺎ ﻭﺧﺘﯽ ﺍﻭﻥ زنه ﺩﺍﺩ ﻣﯿﺰﻧﻪ جواااان ایرانی ﺳﻼﺍﺍﺍﺍﺍﺍااام
سلاااام ﻭ ﮐﯿ|ﺮﺭﺭﺭﺭﺭﺭﺭﺭﺭ ﺧﺮﺭﺭﺭﺭﺭﺭﺭﺭﺭﺭﺭﺭﺭﺭ ﺭﺭﺭﺭﺭﺭﺭﺭ(sm142)(sm89)
ﺩﺧﺘﺮ ۱۱ ﺳﺎﻟﻪ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﻣﯿﺸﻪ ﮐﻪ ﻻﯼ ﭘﺎﻫﺎﺵ ﺩﺍﺭﻩ ﻣﻮ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﺩ!
ﺣﺴﺎﺑﯽ ﻣﯿﺘﺮﺳﻪ ﻭ ﻣﯿﺮﻩ ﺑﻪ ﻣﺎﻣﺎﻧﺶ ﻣﯿﮕﻪ...
ﻣﺎﻣﺎﻧﺶ ﺑﺎ ﺧﻮﻧﺴﺮﺩﯼ ﺑﻬﺶ ﻣﯿﮕﻪ: ﺍﻭﻧﺠﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻣﻮ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﺭﻩ ﺑﻬﺶ ﻣﯿﮕﻦ ﻣﯿﻤﻮﻥ، ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻣﯿﻤﻮﻧﺖ ﺩﺍﺭﻩ ﻣﻮ ﺩﺭﻣﯿﺎﺭﻩ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﺑﺎﺵ.
ﺻﺒﺢ ﺭﻭﺯ ﺑﻌﺪ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺑﻪ ﺧﻮﺍﻫﺮﺵ ﻣﯿﮕﻪ: " ﺑﺒﯿﻦ! ﻣﯿﻤﻮﻥ ﻣﻦ ﺩﺍﺭﻩ ﻣﻮ ﺩﺭﻣﯿﺎﺭﻩ "
ﺧﻮﺍﻫﺮﻩ ﺑﺎ ﻧﯿﺶ ﺧﻨﺪ ﺑﻬﺶ ﻣﯿﮕﻪ :
" ﮐﺠﺎﯼ ﮐﺎﺭﯼ؟
ﻣﺎﻝ ﻣﻦ ﻣﻮﺯ ﻫﻢ ﻣﯿﺨﻮﺭﻩ
فامیلمون امسال برای هفتمین بار کنکور داد ....
تو فامیل اسمشو گذاشتیم سردار آزمون
علی کریمی آرزوی پسری که دوس داشت لپتاپ داشته باشد را برآورده کرد
کاش خاله الکسی هم میومد آرزوی منو برآورده میکرد(sm81)(sm86)
****جمله هاتونو بسازید ونقل بیگرید لطفااااا****(sm132)
ماه تولد:
فروردین: من لب دادم به
اردیبهشت: من رقصیدم با
خرداد: من تو گوشی زدم به
تیر: من خودارضایی کردم با
مرداد: من لیس زدم به
شهریور: من مالیدم واسه
مهر: من مواد کشیدم با
آبان: من سک||س داشتم با
آذر: من تجاوز کردم به
دی: من خوابیدم با
بهمن: من دعوا کردم با