توپ چای شیرین میزنم.بعد میرم کسچرخ(sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
توپ چای شیرین میزنم.بعد میرم کسچرخ(sm118)
این گرتی ینی چه؟(sm118)ینی چونی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اواتار خوفه ایا.از قبلی بهتره؟(sm118)
ن بابا گرتی یعنی گرد مواد مخدر ....یعنی معتاد (sm2) ن بابا عوضش کن حال بهم زنه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مارو چه گردی بودن.ما دهنمون بو گه میده هنو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینروزا فاز داریوش دارم.دیگه ازاین بهتره پیدانکردم.گفتی قبلی بده عوضش کردم(sm2)
خودم یه آواتار میدم اونو بزار (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بده بده(sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم هست (sm120)
ینی بایدنقل قول:
یه پاتو بزاری اینور سلیقت یکی دیگه هم بزاری اونور
بعد بشینی قشنگ برینی
(sm120)
گوه نخور دیوث به این قشنگی از سرتم زیاده سلیقه نداری همون گرتی مواد مخدری رو بزار (sm2)
بزار یاران بیاد بگه سلیقه کدوم بهتره.تو اصن از داریوش هیچی بارت نیس ناموسنن(sm2)(sm2)
معلوم نیس کدوم گوریه دیروز هم نبود.دونخ سیگار بکشه اینجا(sm2)(sm2)
خدایی تو بگو این بهتره یا اینی که رو آواتار گذاشته (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مزاحمش نشو سرش شلوغه جواب نمیده(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
یاران داریوش باز تیریه.بزا اون بیاد(sm2)(sm2)
فایرفاکس هیچ سایتی وا نمیکنه.معلوم نیس چه مرگشه(sm3)
خودتم ریدی چه برسه به فایرفاکس (sm2)نقل قول:
خوب دیگه قشنگ رید بهت(sm2)نقل قول:
بمیرکه میخا برم هدفون بزنم البومای که گرفتم گوش بدم.ببینم دنیا دست (sm2)
وایسا ببینم منظورت آواتاره بود ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مارو باش رو دیوار کی یادگاری مینویسیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گم شده تو شهر نشونه ام...(sm50)
هادی سر از ********* میاره (sm70)
سر از کجا ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چنان دل کندم از دنیا, که شکلم شکل تنهایی ست
ببین مرگ من را در خویش, که مرگ من تماشایی ست
مرا در اوج می خواهی, تماشا کن تماشا کن
دروغین بودم از دیروز, مرا امروز تماشا کن
در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما
همه از من گریزانند تو هم بگذر از این تنها
فقط اسمی به جا مانده از آنچه بودم و هستم
دلم چون دفترم خالی قلم خشکیده در دستم
گره افتاده در کارم به خود کرده گرفتارم
به جز در خود فرو رفتن چه راهی پیش رو دارم
رفیقان یک به یک رفتند مرا در خود رها کردند
همه خود درد من بودند گمان کردم که هم دردند
شگفتا از عزیزانی که هم آواز من بودند
به سوی اوج ویرانی پل پرواز من بودند
گره افتاده در کارم به خود کرده گرفتارم
به جز در خود فرو رفتن چه راهی پیش رو دارم
(sm50)
نکن این کارارو بهت نمیاد (sm70)
تو چشم من نگاه کن ببین چه حالی دارم(sm50)
یه شمع رو به بادم(sm50)
چهره ام سر خورده از خویش است (sm50)
خبری نیست داش رمضان جز سلامتی شما (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy
(sm27)
- (sm50)
- (sm50)
به عشق رویت چه ها کشیدم(sm50)
ستاره ها را صدا بزن دلم گرفته (sm50)
نمی بینه دیگه خنده روی لب هام نمیشینه(sm172)
مرگ تدریجی شده هستی برام
چقدر معتاد اینجا خوابیده آقا برید ترک کنید خجالت بکشید (sm2)
منم آن شعمی که زشب تا به سحر در سوز و گدازم
نقل قول:
- (sm25)
به خاک غم زده شهرم نمی زباران نیست (sm50)
یه روز بی سردرد نشد.یکیش.بچه فضولی میکنه.سرش داد میکشن.هرساعت هروز هرماه هرسال
چه بیصداس شکستنت