وقتى خدا زن را افريد؛
فرشته ها پرسيدند: اين ديگه چيه؟؟
خداوند چشمكى زدو فرمود:
بذار يه85 روش نصب كنم،ببين
چى ميشه(sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
وقتى خدا زن را افريد؛
فرشته ها پرسيدند: اين ديگه چيه؟؟
خداوند چشمكى زدو فرمود:
بذار يه85 روش نصب كنم،ببين
چى ميشه(sm70)
دختر که باشی
قطعا ممه داری !!
بده بخوریم خیر امواتت(sm2)(sm2)
ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﯾﮑﺴﺎﻋﺖ ﺁﺭﺍﯾﺶ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﮔﺮﻭﻧﺘﺮﯾﻦ ﻟﺒﺎﺳﺶ ﺭﻭ ﭘﻮﺷﯿﺪﻩ
ﻭ ﯾﮑﺴﺎﻋﺖ ﺗﻮﯼ ﻣﻬﻤﻮﻧﯽ ﻋﺸﻮﻩ ﻣﯿﺎﺩ ﺗﺎ ﭼﻬﺎﺭﺗﺎ ﭘﺴﺮ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﮐﻨﻦ
.
.
.
.
.
.
ﻭﻟﯽ ﭼﺸﻤﺎﯼ ﻫﻤﻪ ﯼ ﭘﺴﺮﺍﯼ ﺍﻭﻥ ﻣﻬﻤﻮﻧﯽ ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻮﻣﯽ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺁﺭﺍﯾﺶ ﻧﺪﺍﺷﺖ
ﻭ ﯾﮏ ﻟﺒﺎﺱ ﻣﻌﻤﻮﻟﯽ ﭘﻮﺷﯿﺪﻩ ﺑﻮﺩ ...
.
.
ﻓﻘﻂ ﺳﻮﺗﯿﻦ ﻧﺒﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩ
<ﻗﺪﺭﺕ ﻣﻤﻪ ﺟﻠﺪ ﺳﻮﻡ>
(sm59)(sm2)
این روزها حرمت ک.ی.ر از قلب بیشتر است....
ک.ی.ر را می خورند و می بوسند ولی قلب را می شکنند..
اینم پست احساسی .(sm2)
دقت کردین پسرا از حموم میان خوشکلتر میشن اما دخترا که از حموم میان زشتتر میشن؟؟
لامصب آب میشوره میبره....(sm30)
بر میگردن به تنظیمات کار خونه...
سلام، پسری هستم 24ساله، خیلی ساده و سر به زیرم
دیروز با ماشین جنسیس داشتم توی شهر دور میزدم ک یه دختر پرید جلو ماشینمو زود بدون اجازه سوارشد .....
پاسخ های سریع مردم همیشه درصحنه:
1) وای، چه دختر پررویی، عزیزم! من آدرس میدم درخونمون بیا دنبالم!
ویدا09014678567
2) الهی قربونت برم، گول اون دخترا رو نخوری ها، اونا دنبال پولتن،
زهرا09103664646
3) توی این دورزمونه به هیچکی اعتماد نکن، شاید یارو دزد بوده
نگین09127898989
4) سعی کن آروم باشی و اصلا بهش فکرنکنی، اون یه رهگذربوده والانم نیست
بیا باهم یه زندگی ابدی رو شروع کنیم نرگس09158361808
5) خوب گوش کن، همه دخترا دنبال پول و ماشینتن، بهشون اعتماد نکن
رضا ازقزوین09217659989
بابا واستین من ادامه حرفمو بزنم
بعد اینکه دختره باهام حرف زد یجوری ازش خوشم اومد و قرارشد امروز بریم بیرون ولی مشکل اینجاس که من شاگرد بنگاه ماشینم
ماشین دیروز هم مال خودم نبود، نمیدونم الان با چه رویی برم پیشش
میگم شاید ازم ناراحت بشه و بذاره بره
لطفا کمک کنید
و پاسخ دوباره مردم
1) کثافتتتتتتتتتتتت
2) vida left the group
3) zahra left the group
4) negin left the group
5)دیدی همه رفتن اونا همه دنبال پولت بودن بیا عزیزم رضا از قزوین09217659989....(sm2)
ﺳﺮ ﺟﻠﺴﻪ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﮔﻔﺖ :
ﺗﺮﻭ ﺧﺪﺍ ﺳﻮﺍﻝ 3 ﺭﻭ ﺑﺮﺳﻮﻥ
ﻣﻨﻢ ﮔﻔﺘﻢ :
ﺑﺎﺷﻪ ﻭﻟﯽ ﺑﻌﺪ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﺑﺎﯾﺪ ﯾﻪ ﺫﺭﻩ لب و ﻣﻤﻪ ﺑﻬﻢ ﺑﺪﯼ ツ
ﺍﻭﻟﺶ ﯾﺰﺭﻩ ﭼﭗ ﭼﭗ ﻧﮕﺎ ﮐﺮﺩ ﺑﻌﺪﺵ ﺩﯾﺪ ﺭﺍﻫﯽ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﮔﻔﺖ
ﺑﺎﺷﻪ /;
ﭼﻨﺪ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﻌﺪ ﮔﻔﺖ :
ﺍﮔﻪ یواش میکنی.... ﺳﻮﺍﻝ4و5 ﺭﻭ ﻫﻢ ﺑﺮﺳﻮﻥ |:
ﮐﻠﯿﺪ ﺍﺳﺮﺍﺭ : ﺍﯾﻦ ﻗﺴﻤﺖ ﭘﺎﺩﺍﺵ ﺧﺮ ﺧﻮﻧﯽ (sm51)(sm2)
از برو بکس قدیمی باران کسی نیستش اینجا؟ چقدر نسل جدید اومده
دوستان ما کجا رفتند یاران را چه شد؟(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو بگیر بخواب (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این وقت صبح چرا بیداری ؟ (sm120)
جدیدا قبل 1 میخوام..صبح قبل 8 بیدار میشم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هه هه... فکر کردی... ایرانسل از تو خیلی زرنگترِ... فردا تلافی ـشُ در میاره... اگه شارژ کردی دیدی در لحظه شارژت 0 شد بدون از کجا خوردی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلـــــــــــــام به مینا خانوم گـــــــــــل (sm174)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس خودشون چه غلطی میکنن؟ (sm138) من انقدر همکار خوبی میشم برات (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم تا حالا کچل نبودم همیشه مقدار خیلی زیادی مو داشتم (sm120)
(sm120)
اصن تو که نیستی زندگی ـمُ زیر پای کی بریزم؟ (sm120)نقل قول:
(sm19) (sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باع... ببین دیشب کی اومده (sm58) گودزیلیِ من (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3ooti [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو یه فکری تو سرته حالا چی هست معلومه دیگه (sm2) خواب آلود نمیتونی مشاوره بدی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار میکنن (sm2)اتفاقاً همه کارا رو اونا میکنن ، فقط سر ی این گزارش من خودمو به زحمت میندازم (sm2)اولین گزارش رو همکارم کمک کرد چون دو ماه بیشتر نبود پُست گرفته بودم ! شهریور پارسالم وقتم آزاد بود و درگیر زندگی نبودم و همش 24 ساعته اینجا پلاس بودم ولی می اوردم خونه و کم کم انجام میدادم (sm120) اسفند پارسالم یکی از همکارا کمکم کد چون تازه ازدواج کرده بودم جو گیر شده بودن (sm2) اما الان خیلی سخت شده (sm172) زندگی و ... شانس من اوضاع از پارسال بدتر شده و باید یه گزارش بنویسم که نتونن ایراد بگیرن (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من وقتی کچل کردم تا یکی دو روز دپ بودم بعدشم گفت بیخیال زنگ زدم دوست دختریم رفتیم بیرون (sm2)
تو که نیستی از خودم بی خبرم
کی بیاد و کی بشه هم سفرم
(sm120)
ببخش ببخش ببخش
گر چه برایت تلخ و دشوار است
نه برای اینکه لیاقت بخشیدن را دارند
برای اینکه تو لایق آرامشی
(sm120)نقل قول:
سرما خوردگي خر است ( اونم تابستون(sm81))
سلام دوستاي خوشگلم خوبيد؟ دلم براتون تنگيده بود (sm127)(sm19)(sm134)
نقل قول:
(sm134)(sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون آرمين (sm127)
اين چند تا اهنگ قديمي خيلي قشنگ داره (sm19)
مورد داشتيم دختره رفته تو حموم آيينه رو شكسته كه تيكش رو برداره خودكشي كنه...
چشمش افتاده به پيچ و رول پلاك پشت آيينه برنامش كلا عوض شده!!!
كارت عروسي بابا ننه مو پيدا كردم...
تاريخش 21 تير 63 بود.
تاريخ تولدم 20 فروردين 64
مهلت ندادن شب شه!!!
معلوم نيست من عامل ازدواج بودم يا حاصل ازدواج!!!
به سلامتي شوهري كه داشت لواشك ميخورد يهو يادش اومد زنش لواشك دوست داره...
از دهنش در آورد گذاشت تو جلدش تا ببره براش!
يه خرده غير بهداشتيه ولي عاشقانه س!!!(sm2)
امسال دیگه خرت رو پل گیر کرده (sm120) یه گزارش بنویسی که نتونن ایراد بگیـــــــــــرن... قربانـــــــــــــت... بوس بوس (sm2)نقل قول:
این خاطرات سربازیتُ واسه عیالم تعریف کردی؟ (sm2)
(sm120)(sm46)
نحوه تدريس دبيران محترم:
علي آمد!
علي: نهاد
آمد: گزاره
نحوه سوال در امتحان:
نهاد و گزاره را مشخص كنيد؟
به مژگان سيه كردي هزاران رخنه در دينم
بيا كز چشم بيمارت هزاران درد برچينم
ای بابا (sm74) بیشتر مواظب خودت باش (sm172) از اون جوشونده هایی که تجویز میکردی بنوش...نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام به دختر دردونه ی تاپیک (sm19)(sm120) تو خوبی؟ (sm134) ما هم دلتنگت بودیم (sm127)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منو جوشونده خوردن...... محاله محاله محاله(sm2)
نقل قول:
فدات نويد جونم تو خوبي عزيزم؟(sm127)
نه نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3ooti [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریلکس عمو ریلکسنقل قول:
زاغكي قالب پنيري خورد
بر درختي نشست و در جا مُرد
اتفاقا هنوز روباهي
ميگذشت از مسير گهگاهي
به سرِ صحنه آمد اما دير
خيره شد به تكه هاي پنير
زاغ را در بغل گرفت و نشست
دلش از داغ اين فراق شكست
با خودش گفت با دو صد ناله
تف به محصول شركت كاله
پس چطور واسه دیگران تجویز میکنی؟ (sm2) میگم جوشونده بنوش زود خوب شی بگو چشم (sm142)نقل قول:
زنده باشی مینا خون منم خوبم (sm127)نقل قول:
نقل قول:
چشم(sm54)
خون جلو چشماتو نگرفته باشه صلوات(sm2)نقل قول:
عِس عِم عِس رو با موفقیت دریافت نُمودی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرگز 3 چيز را در زندگيت فراموش نكن...
باشه؟!!!
بی بلا (sm134) ایشالله زود خوب میشی (sm10)نقل قول: