(sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm127)
انشاالله(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
بی تو تنهای تنها
سکوتی بر لبانم گشته پیدا(sm127)(sm127)(sm127)
من خودم نه خاطره منظره ام نه پنجره
من یه هوای تازه ام نه انعکاس حنجره
تاپیک برو بالا(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
کیفیت wave البوم اخر شادمهر در دسترس هست؟؟؟؟؟؟
نه فعلا این گروه تصویر سازان پخشش نکردن (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط alirezatajdr [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها سلام سال نو شما مبارک پ خبری از ویدیو نقطه ضعف نشد ؟
فکر کنم بعد از تور کنسرتاش پخش کنخنقل قول:
نوشته اصلی توسط imnuot [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیت wave (sm25)
مگه میشه در دنیای امروز البوم معروفی تولید بشه اما wave بیرون نیاد؟!!!!!!!!!!!!!(sm77)
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط alirezatajdr [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی داداش(sm127)
(sm10)
(sm118)
ار یو ریدی (sm70)
فدات(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط imnuot [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش کجایی نیستی اصلا؟ ؟
خیلی عجیبه ک شادمهر تو کنسرتای نوروزیش آهنگای آلبوم تصویر را نمیخونه...فقط ی بار قلب من را خونده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالا که داره بر میگرده و مسیرو درست میره
(sm127)با خودم، بدون تو چکار کنم
میدونم چى پیش رومونه، ولى
چه جورى باید ازش فرار کنم
هر چى که پشتِ سرت، یه روز شکست
ساختنش، شاید یه عمر، طول بکشه
گاهى هر کارى کنى، فایده اى نداره
مثِ اولش نمیتونه بشه
هردفعه، براى رو به رو شدن با قلبم
دنبال اونى که میشناختم ازت میگردم
رو به روى من یه تصویر ِ هزار تیکه شده ست
که با هر بار رفتنت، یه تیکه شو گم کردم
هر دفعه غریبه تر میبینمت
تو چه جوری این همه عوض شدی
با کی دارم اشتباه میگیرمت
هر چى که پشتِ سرت، یه روز شکست
ساختنش شاید یه عمر طول بکشه
گاهى هر کارى کنى، فایده اى نداره
مثِ اولش نمیتونه بشه
هردفعه، براى روبرو شدن با قلبم
دنبال اونى که میشناختم ازت میگردم
رو به روى من یه تصویر هزار تیکه شده ست
که با هر بار رفتنت، یه تیکه شو گم(sm127)
تاپیک برو بالا (sm19)
(sm27)
ب عشقت زنده موندم کاش
هنوزم عاشقم باشی(sm127)
(sm19)
فاز شادی چیه پست گذاشته "با تو دیونگی خوبه"
میخواد ک** هوادارا رو بسوزونه؟!
(sm50)
تاپیک شادمهر دیگه حال روز گذشته رو نداره (sm74)
سال نود و هفت مبارک همه دوستان عزیز
امیدوارم سالی پر از موفقیت سلامتی و سربلندی برای همه عزیزان باشه
آرزوی بهترین ها رو برای شما خودم و شادمهر عزیز دارم
ویدئو کنسرتاشو که دیدم خوب شروع شده امیدوارم خوب هم ادامه پیدا کنه
سال نو همگی مبارک ..میدونم واسه گفتنش دیره اما من اوایل سال به اینترنت دسترسی نداشتم .. به هر حال انشالله سال خوبی داشته باشین .. (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
ایشالا
ممنون به همچنین (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر سال دیگه با ی کامینگ سون حال و هوا این تایپیک رو به حالت قبل بر میگردونه.فقط ی لحظه تصور کن....
موزیک و تنظیم : شادمهر عقیلی
شاعر:مو نا برزویی یا سروش دادخواه
کارگردان:سینارت
تهیه کتتده:بهداد کاموری
همه اینا فقط تو سکوت بدون حتی دمو و فقط موقع پخش اسامی درج بشه
تو مایه های انتخاب یا گمت کردم یا حالم عوض میشه هم باشه سبکش
داداش عیده .. تعطیلاته .. خیلیا اینترنت ندارن یا وقت ندارن ولی با اینحال یکی از زنده ترین تاپیک های سایت همینجاست ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تصور کن دی وی دی تصویری یکی از کنسرتهای محشر و کامل شادمهر به طور رسمی منتشر شه .. یا یه کنسرت کامل برگزار کنه و به صورت تصویری ضبط کنه و منتشر شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالی میشه(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]