(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
چنان سوزشی در عمق وجودم وجود دارد که نگو و نبپرس (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین جان من مرد این میدون نیستم (sm70)
تا شنبه منم یا میبرم یا میگذرم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رم مقصر نیست , یقه احمدُ بگیر(sm2)
فرم من فقط سیتی خراب کرد:|(sm120)
من دیشب شارژخریدم از دیشب فقط سه تا پیامک انگلیسی دادم دو تومن از شارژم رفته
این 8282 واسم به هیچ وجه لغو نمیشه نمیدونم چرا (sm50)
قماربازها تا حالا چیزیم بردین ؟ (sm2)
بیا رو بارسا ببندیم لااقل رئال ببره خوشحال شیم (sm70)5 تومن ارزش یک ماه خونه نشینی رو نداره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا منم اومده:نقل قول:
یک استادیوم یک توپ و 22 بازیکن ...
چه ورزشیست؟
1-فوتبال
2-والیبال
هر پیام 150 تومن
(sm120)