بعدشم مولانا اونم اون شعرایی که قشنگه بیشتر برای سنتی خوبه نه یکی مثل چاوشی .
چاوشی بیاد حسین صفا بخونه زیباییش خیلی بهتره تا اینکه بیاد بگه برقصا و نمیدونم بی گزند و شیر خر ..
نمایش نسخه قابل چاپ
بعدشم مولانا اونم اون شعرایی که قشنگه بیشتر برای سنتی خوبه نه یکی مثل چاوشی .
چاوشی بیاد حسین صفا بخونه زیباییش خیلی بهتره تا اینکه بیاد بگه برقصا و نمیدونم بی گزند و شیر خر ..
(sm2) رم کرده یکی اینو ببنده
البته حضرت مولانا واسه من خداست ...
گاوه آرومتر شیرت میخشکه ..
سینجول ما داریم به کجا میریم ...
زیاد قضیه رو پیچیده نکنید
از هر آهنگی خوشتون نمیاد میتونید گوش نکنید
روش عن فکری به این نیست یه شعر از فولان خواننده لس آنجلسی بزاری و یه شکلک هم کنارش بزاری
شعور اصلی به اینه یاد بگیریم به سلیقه ی هم احترام بزاریم و سلیقه و علایق خودمون رو به همدیگه تحمیل نکنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میموس..
پست بالای منو بخون .. تازه تو خیلی بیشتر از من سنتی گوش میدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
OKنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما با شعوری من بی شعور .. (sm2) تو فک کن من دارم تحمیل میکنم .. فقط من دارم حقیقت رو میگم کسی رو هم مجبور نکردم قبول کنه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]