کیون لق تو با اون چاوشی شی ضر ضر میکنی مغز کیون مارو خوردی سه ساعت ..
نمایش نسخه قابل چاپ
کیون لق تو با اون چاوشی شی ضر ضر میکنی مغز کیون مارو خوردی سه ساعت ..
حرف حق (sm59)
(sm2)مگه بده از سوت و کوری در اومد مجمع (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد ! گفتم امروز منشی رو دیدم ؟ (sm81)
گفتی و خوندم ... (sm25)
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)یه مزدا 3 اومد سوارش کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهن پرست تشریف داشت پس ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا شایدم فامیلاش باشن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Arrival اومده wed-dl به نظرت بگیرم امشب ببینم یا وایستم بلوری ؟
بگیر ، من خودم دی وی دی اسکرینش رو گرفتم دیدم ، اصلا و ابدا مقوا نبود و فیلمی بسیار زیبا و تاثیرگذار است ، وب دل اش رو میگرم جا به جا میکنم باهاش کلا حیف وقت و حجم که بخوای واسه بلوری بزاری کیفیت وب دل خوبهنقل قول: