نه خطه ی سرابنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه خطه ی سرابنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عیبی نداره پیام خصوصی بده بزار یه خورده بخندیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خدا این یه بیماری روانیه (sm120)
عجب کیوسخلی هستی (sm2) خو اون طرف دختر بود منم که تا جایی که یادم میاد پسرم و این یه چیز طبیعیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دخترا الان انقدر خوشگل و جذاب هستن که دختر عاشق دختر میشه (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مزاحم نشو ! دارم " تاپیک کاور " رو غارت می کنم ! (sm118)
عجب تاپیکی شده ! (sm77)
عجب کیفیتی ! هر دو صفحه 100 مگ کاور . . . (sm50)
دم امیر گرم . . . (sm176)
دیوث نگرفتی چی گفتم (sm70) مگه گفتم اون پسر بود ؟ تو گفتی مگه میشه از دختر کسی خوشش نیادنقل قول:
منم در جواب گفتم بله که میشه دیروز اومدی گفتی دختره زد منو بلوکه کرد خیلی هم از بلوکه شدن خوشحال شده بودی (sm2)خب این یعنی تمایلی نداشتی به دختره ارواح عمه ت (sm2)
تمایل که داشتم بهش خیلی هم داشتم ولی دیگه دنیا که به آخر نرسیده اون نشد یکی دیگه (sm59)نقل قول:
شرمنده(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انصافا آهنگ های محسن که میاد انقدر بحث نمی کنیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیشه پاک کنم ازم نقل گرفتن . هر پست که مشکل داره بزن پاک کن ... (sm51)نقل قول:
شوخی مکنم ولی اون جریان ولیعصرو جدی گفتم واقعیت داره (sm2)
نقل قول:
خ فرستادم برات