عاغا ما بریم حموم (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عاغا ما بریم حموم (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزم چیزی نیست ، نفس عمیق نفس عمیقنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید بدو بیا به مجتبی یه تنفس دهان به دهان بده احیا قلبیش کن دیه
عزیز آروم باش ، دلمونو خون نکننقل قول:
(sm81)
صابون داری یا تهیه کنم واست (sm2)نقل قول:
عاغا ما بریم حموم (sm27)
گلنارم گلنار تاج سرم گلنار
صابون رو با خودت نبر(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند نفر داشتند مشاعره می کردند ,
نوبت به یارو میرسه ,
میگن با (ت) بخون میگه : توانا بود هر که دانا بود ,
میگن با (گ) , میگه : گفتم توانا بود هر که دانا بود ,
میگن با (ک) , میگه : کونیا گفتم توانا بود هر که دانا بود
بنظر من ممه زير سايز ٧٥ ممه نيست يك عذاب الهي هستش
با تمام وجود دعا ميكنم كه ايشاالله سر هيچ انساني اين عذاب نازل نشه
اومدم (sm155) کوجای مشتبا؟ (sm51)نقل قول:
از این شامپو داروگر زردا داریم (sm132)
پس با چی وطنم را بشویم؟ (sm142)نقل قول:
(sm2)نقل قول: