کسی از سینا خبر نداره من منتظراستقبال گرمی ازطرف ایشون بودم
نمایش نسخه قابل چاپ
کسی از سینا خبر نداره من منتظراستقبال گرمی ازطرف ایشون بودم
خشی الان 2-0 فرانسه جلوست نتیجه آخر بازی چن چن میشه؟؟؟؟
دقیق بگو میخوام امتیازشو (sm54)
من خودم 21 فرانسه زدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم شمارو دیده هیجان زده شده رفته اورژانس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط کامران دلان [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد این بشر فقط دنبال دی وی دی شما هست اگه بهش بدین بعدش بلوکتون میکنه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط کامران دلان [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هروقت اومد تگم کن هادی گلم من برم استراحت کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این وصله ها به سینا نمیچسبه آقا
برو بخواب منم الان میام (sm2)نقل قول:
نیمه اول 4-0 تمام شد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کامران دلان - شاکی
(sm118) پلی شد