بی کلامش توی بهترینای ریچارد هم هست
نمایش نسخه قابل چاپ
بی کلامش توی بهترینای ریچارد هم هست
مرتیکه رشتی مگه ارشیو عکس تو کتابخانه ملیه که اونجوری شماره زدی خب به درک یه شماره دیگه بش میزدینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اون وبلاگ خراب شده تو که عکسا لود نمیشن کدوم اسکلی میاد عکسای دهه هشتاد و چهار که یکی مث سینجول عکس گرفته رو با تگی که مث رضا اریان زده رو دانلود کنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قسمتی از اون فیلم خاک بر سریه رو تو این موزیک ویدیو میتونین ببینین
دمت گرم من اين اهنگُ خيلي دوست دارم (sm50)
دوستان یه سوال فنی تخصصی مهندسی دارم ! من یه گوشی L40 دارم اگه یه هندزفری خوب واسش بخرم کیفیتش خوب میشه یا کیفیت موسیقی به گوشی موبایل هست ؟؟؟ (sm132)
بلی خوب میشود ربطی به گوشیت نداره هر چی هندزفری خوب باشه کیفیت میره بالانقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی گوشیت بهتر باشه این کیفیت خودشو بیشتر نشون میده
نمیدونم ال 40 جدیده یا قدیمی ولی اگه هدست یا هندزفریت خیلی جدید باشه و گوشیت قدیمی باشه احتمال اینکه ساپورت نکنه خیلیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
خواهیم دید (sm120)
(sm79)
(sm98)
(sm50)
shouldn't Come Back - Demi Lovato (sm50) (sm81)
(sm70)
امير بلاگ راديو جوات رو ديدي؟ داريوش رو كامينگ سون زده
با تنظيم جديد اگه باشه خيلي خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm9)
(sm98)
ابروی مثل خنجرش را دوست دارم
لبهای سرخ نوبرش را دوست دارم
حالی به حالی میشوم باهرنگاهش
چشمان مست ومحشرش را دوست دارم
هم اخم بیرحمانه وعاشق کشش را
هم خنده ی احیاگرش را دوست دارم
هم مرمر اندام او را بت پرستم
هم قلب سنگ وکافرش را دوست دارم
حتا کسانی را که می چرخند دایم
مثل مگس دوروبرش را دوست دارم
از دست او خیلی کتک خوردم ولی باز
داداش الدنگ و خرش را دوست دارم
چیزش دقیقن مثل چیز مادرش بود*
از این جهت من مادرش را دوست دارم
با اینکه با فحش وخشونت شوهرش داد
بابای از خر خر ترش را دوست دارم
با اهل قزوین نسبتی اصلن ندارم
اما خدایی شوهرش را دوست دارم
این لنگه ی خورجین نشد..پس چاره ای نیست
آن لنگه اش را_خواهرش را_ دوست دارم
مرتضی خدمتی
(sm120)
شاید بتوان راه بیانش را بست
یا اینکه رگ خون روانش را بست
زخمی که روایت گر دردی باشد
با چسب نمی توان دهانش را بست
------------
سرگردان بی وطن غمگینی ست
روحی وحشی در بدن غمگینی ست
تنها به سفر ادامه باید بدهد
تنهایی من کرگدن غمگینی ست
جلیل صفربیگی
(sm98)
سجاد ؟
همين كه خيال ميكني
رسيدهاي به قرار
راهي بيراه
مثل سگي وفادار
پوزهاش را باز پيش پايت ميگذارد
تا دوباره دور شوي
دور
از قراري كه
خيال ميكردي
شهاب مقربین (sm50)
جانم اکبر
کافه داریوش می شناسی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان اون آهنگ کتی پری که تو فیلم the interview میخونه اسمش چیه ؟؟ (sm50)
آره عظیمیه س ، چطور ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممه هایت را برای گریه کردن دوس دارم (sm50)
می گم(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عظیمیه کجاس اونور من مهرشهر و اینا رو می شناسم (sm120)
به به بچه کرجم داریم اینجا؟
عظیمیه بالاشهره ،نقل قول:
مهر شهر قبلا توابع الان جز خود شهره که میشه پایین مایینا (sm120)
مخلصم داداش (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکبر اگه میخوای بری کافه داریوش بگو با چی میخوای بری کمکت کنم
تو خراب من آلوده مشو ...... (sm81)
نقل قول:
اقا فکر نکنم مهرشهر پایین باشه چون اون بلوار غوغاست که...مخصوصا سمت باغ سیبنقل قول:
شما کجاشی...من کرج زیاد کار کردم
(sm59)
طرف ما مرگ هم تاوون داره
طرف ما همه پیادن یه عده سواره
(sm50)
پایین و بالا بودن رو به جهت جغرافیایی میگن معمولننقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تهران هم بالا شهرش جاهای داغون داره ، از شرق و غرب هم میشه جاهای خیلی خوب پیدا کرد
الان تجریش یکی از معروفترین میدونای ایرانه یه غذا میخوای بیرون بخوری باس 100-150 بدی ولی افغانی خونس (sm70)
گوهردشت