(sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm10)
همچنان این ۳ تا ترک رو هروز گوش میدم
تصویر
صدام بزن
اعتراف
اعتراف ترک قوی نبود ولی نسبت به بقیه برای من جذاب تر بود و اینو گوش میدم فقط
اونی که عاشقم کرد باید ادامه میداد
اعتراف
صدام بزن
نقطه ضعف
تصویر
این پلی لیست این روزامه که یک بار درمیون نقطه ضعف اسکیپ میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
(sm120)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خنده میکنید(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm198)
فِیوِریتای منم همینان...(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقطه ضعف اون قسمت همینم نقطه ضعفم بود رو خیلی تکرار میکنه! تو ذوق میزنه یه کم(sm54)
آره اگه جای 2بار 1بار تکرار میکرد خیلی بهتر در میومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
هوای گریه دارم...(sm10)
(sm88)
(sm19)
چقدر این اهنگ میچسبه الان (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط bijanariya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
(sm10)
صدام بزن پیش همه ....
یه قفس اینورِ در یه قفس پشتِ دره
بی تو هر تجربه ای یا بده یا بدتره
(sm27)
تو که نیستی تا ببینی .......
برای داشتنم گاهی به دوس داشتن تظاهر کرد
خیال کرد جای خالی رو میشه با حرف زدن پر کرد
اون روزُ می بینم بگردی دنبالم
بپرسی از همه هنوز دوسِت دارم
به این فک کنم چی موند ازت برام
به این فک کنی بدون تو کجام
من دلم با موندنه که ادامه میدمت
تو به چی شک داری این جوری نبینمت
شبایی که تو بیداری
به یاد تو نمیخوابم
تا حالا بهت نگفتم پشت این نگاه مغرور
یه نفر هست که همیشه نگرانت بوده از دور
داداش میشه لطف کنی لینک آلبومهای غیر رسمی و تک آهنگها رو درست کنی ؟ همش خرابه
(sm19)
همیشه بین عقل و عشق یکی همدست آدم نیست
از عشق همینُ می دونم که هیچ وقت دست آدم نیست
سلام این لینک ها خیلی قدیمی شده باید البومارو از خود سایت دانلود کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط farzadbaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی هاشم که نیست از سایتای دیگه دانلود کن یا هم میتونی کل پک شادمهرو بخری
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش خیلی وقته نیستی کجایی؟ ؟
آخه آلبومهای غیر رسمیش نیست تو سایت؟ کل پک رو از کجا باید بخرم؟
من یه دوستی دارم که میفروشه اگه خواستی بهش بگم ایدی شو بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط farzadbaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شامل عکسها
موزیک ویدیو ها
و البوم های رسمی و غیر رسمی
تک اهنگ های رسمی و غیر رسمی
پک کامل هستش و تمامی اهنگهای خالی شادمهر
من خودم گرفتم از این پک کاملتر نیست
خود شادمهرم این پک رو نداره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تقدیم به تمام شادمهری ها (sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50) باید تو رو پیدا کنم
دوباره دلم واسه غربت چشمات تنگه
دوباره این دل دیوونه ...