١٥ سال از مرگ فرهاد بزرگ گذشت(sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
١٥ سال از مرگ فرهاد بزرگ گذشت(sm172)
امان از دست این نوع فامیل ها , یکی دو تا از این نوع تو حکومت خانوادگی ماها هستند تا میان سر صحبت گل و بلبل شروع کنن از بدبخت هاشون میکن یاد یکی از داستان های ال احمد افتادم .---.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وزارت ارشاد به همسرش گفت"فرهاد اول آهنگی درتایید جمهوری عسلامی بخواند و بعدآزاد خواهدبود هرچه دلش میخواهد بخواند ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیاقت اینا تتلو هستش نه فرهاد
عرق بی عرق . . . (sm50)
فقط یه پاکت سیگارِ بهمنِ کوچیک . . . (sm50)
. . . (sm27)
2011.10.14 This Must Be The Place
ینی با اینجور آدما باید همین کارو کنی...انقد که به ملت جواب میدیم به خداش نمیدیم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بد نبود،حالا توام دیدی نظرتو بگونقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرین دعوام با خانواده هم سر همین فامیلِ ... بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف از شهرستان اومده بود عین اَلح نشسته بود حرف برای گفتن نداشت حالا می بینه هوا گرمه حرف نداره بزنه می بینه عین بز از گرما زبونمون بیرون اومد نا نداریم
میگه آقا میثم کرمان که خیلی گرم اینجا گرم نیستش
بهش گفتم نه اینجا ما خرس قطبی بقل میکنیم هر روز هیزم میریزم تو شومینه با فنلاند یا پا میریم
مرتیکه بیشعور دماسنج بزارم جیوه اش به فنا میره این چه سوال احمقانه میپرسی دو ثانیه کف حیاط دراز بکش اگه نفت نشدی
خب میثم جان درس را به کجا رسوندی برگشتم گفتم فارق التحصیل شدم اِاِ به سلامتی چه رشتی؟
مواد شناسی انقدر خنگه برگشت گفت چجوریه رشته اتون گفتم هیچ تریاک خالص و ناخالص را تشخیص میدیم هروئین اصل را میتونیم از قاطی تشخیص بدیم که بابا آمپر چسبوند
میثم بسه دیگه (sm2)
از اون موقع حتی یکبار هم نیومدن منزل (sm70)
در کل که فامیل خوب به تاریخ پیوست کاش همه مثل ما بودن ظاهر و باتن یکی (sm59)
والا طرف خوشی هاش را با دیگران میکنه نوبت به غم ها و درد دلهاش که میرسه ما امام زاده میرزا میشم
Modigliai 2004 ...
(sm27)
بحث مهمون و مهمون بازی شده
خاله ام با بچه هاش (4 عدد پسر) از تهران اومدن چتر باز کردن سر ما ...
منم اون موقع شدیدا کفی به دست بودم ، اوج دوران مصرف اصلا یه حالی داشتم اون روزا که گفتی نیست ، کلا هم از تو اتاق بیرون نمیومدم ، کسی هم هیچوقت تو اتاق من نمی اومد ، خاله ام این تابو رو شکست و وارد اتاق شد ، منم مشغول بودم شهرام ناظری گذاشته بودم (اندک اندک) خاله ام تا اومد صحنه را که دید (پک گل ، پیپر ، فیله ، هرویین ، عرق سگی ، تعداد زیادی ف...یلتر سیگار داخل زیرسیگاری و ...) نمیدوم با چه سرعتی محل رو ترک کرد و بعد از ناهار دقیقا سر ساعت 3:17 دقیقه ظهر منزل مارا به مقصد منزل اون یکی خاله ام ترک گفت ...
این شد که الان حدود 8 سال است که با کل اقوام چه اینوری چه اونوری چه نوع ملاقاتی نداشتم ...
(sm50)
چطوری میثم ؟نقل قول:
اسکنر خریدی ؟ چی گرفتی ؟ مدل
یه بار هم زن عموم (ادعاش میشد که خیلی میدونه و واقعا هم میدونست ، استاد دانشگاه تشریف داشت) سیگار دست من دید تو خیابون برگشت گفت میلاد جان این آشغال چیه گرفتی دستت ، حیف از جوونیت نیست ، خودت رو خراب میکنی با اینا
من هم در جواب بهش گفتم این وینستون قرمز تشریف داره گیر فلک نمیاد ، داخلش هم به جای توتون خالص توتون + حشیش حضور داره بیا یه کام بگیر میشی علامه طباطبایی ، در آخر هم بهش گفتم سرتون به کار خودتون باشه و به فکر جوونی بچه های خودتون باشید ...
مواد واسه من هر چی پی نداشت در عوض قیچی کردن اقوام رو واسه من در برگرفت که از این لحاظ راضیم ازش ...
چاکریم هادی جان یه خورده سر درد دارم اونم به مرور خوب میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره یکی خریدم مدلش Canon 9000F Mark II
ناموس اسکنر هستش وااااااااااو بی نظیر این اسکنر
اینه هادی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)هادی از کجا فهمیدی حالا من اسکنر خریدم؟
من آخه به کسی چیزی نگفته بودم (sm142)
ایول حال کردم باهات چقدر گرفتی ؟ خیلی هم خوشگله (sm128)نقل قول:
مبارکه
مبارک باشه میثم عزیز(sm10)
خودت اینجا گفتی میخوام بعدا بگیرم . من از همین جا دیدم (sm120)نقل قول:
فدات ساسان جان عزیزی این کارگاه هادی نمیدونم از کجا فهمیدِ (sm2)
سلامت باشی هادی عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا اینو من دقیق 1 میلیون 50 هزار پاش پول دادم و انصافا و انصافا و انصافا می ارزید
فقط باید باهاش اسکن بگیری تا قدرت بالاش را بدونی چه جوریه بی نظیر هستش
خودش تو کادر برات اسکن میزنه با دی آپ آی بالا و کیفیت خارق العاده
(sm54)یعنی 1 تومن دادی اسکنر . خیلی گرونهنقل قول:
حیف شد گفتم منم پول آمد دستم یکی بگیرم ازین (sm172)
جز انجمنمون دلخوشی دیگه نداریم و هست و نیستمون را میزاریم پاش هادی جان تازه عضو هستیم و وابسته نمیشه کاریش کرد
رفقای ما و خود ما لیاقتمون بهترین چیزهاست من برای جایی که بهترین رفقام اینجا هستن و 90 درصد وقتم را پر کرده و کلی کار یاد گرفتم از جون مایه میزارم
1 میلیون برای عشق چیزی نیستش رفیق (sm127)
اسکنر چقدر گران شده .
معمولی شده 400 تومن . (sm25)
مال صابر شده 500 تومن . (sm138)
من تک تک بغض های دنیارو به آخر هفته بدهکارم
با هر غروب جمعه میمیرم با هر غروب جمعه میبارم ... (sm50)
من تک تک بغض های دنیارو به آخر هفته بدهکارم
با هر غروب جمعه میمیرم با هر غروب جمعه میبارم ... (sm50)
(sm27)
(sm50)
فک میکردم فقط فامیل خودمون شیشه خورده داره(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
(sm98)
پشت فرمان بخواب راننده ،
مرگ یک اشتباه می خواهد ... (sm50)
سلامت باشی صالح جان (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط saleh khorasane [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]