کوفت چرا میخندی خب خبره دیگه اینجا هم اخبار چاووشی هستش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کوفت چرا میخندی خب خبره دیگه اینجا هم اخبار چاووشی هستش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه کجایی آقا فرهاد آخه منم خوشم ازین شکلک میاد یه جوری معصوم میزنه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ سنگ نوش آفرین تو کدوم آلبومه هر کی میدونه بگه تا دل کنم
خداییش میشه ارتباط باش برقرار کرد(sm59)نقل قول:
شیراز
(sm169)
منم بچه کرمانشاه منقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این شکلکا رو دوست دارم (sm118)(sm51)(sm59)(sm81)(sm74)(sm128)(sm30)(sm39) (sm172)(sm88)(sm171)(sm155)(sm169)(sm70)
(sm2) (sm120)(sm135)
این 4 تام هستن
(sm81)
چیه مگه (sm189)نقل قول:
کرمانشاه(sm10)نقل قول:
من فقط اینو دوس دارم هادی جان(sm169)
هیچی ب خدا(sm54) فقط گفتم متفاوته ...اینچا گرمای کشدار تابسون تازه شروع شده حالا حالا هم ول کن نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما از اقلیم متفاوتون لذت ببر
(sm169)
شماله دیگه هواش مرطوبه پس اینجا خوبه همش گرد و خاک اه...خیلی بارانو دوست دارم اما هی نمیاد رفت تا 6 ماه دیگه (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیما جای من 10 دقیقه برو زیر باران ببین چه لذتی بت دست میده (sm127)