عکس شهاب رضارو گذاشته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عکس شهاب رضارو گذاشته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Sajjad Malmir
یک خانومی میگفت بیرون که میریم دیگه نمیدونیم حواسمون باید به کیفمون باشه یا به صورتمون(sm120)
ما میگیم اصلا چه دلیلی داره بیرون برید ؟
الگویتان فاطمه ی زهرا باشد که هیچ نامحرمی صورتشان را ندید .
پست جنجالی
یه سری اسکول اول فکر میکنن ما جدی میگیم ، میان اعتراض میکنن ، بعد که میفهمن طعنه زدیم باز هم اعتراض میکنن که چرا به مقدسات ما چیزی گفتی (sm70)نقل قول:
بابا جان اون جمله آخری جمله ی خودشونه ، من کپی کردم (sm120)
حوصله داریا...سروکله میزنی باهاشون!(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیتونم این اتفاقات رو ببینم و ساکت بمونم (sm25)نقل قول:
جالبه ما داریم با انگشتمون یه جایی رو اشاره میدیم ، شما جای نگاه کردن به اون چیزی که نشون میدیم ، به انگشت من توجه میکنید .چقدر این جمله فراگیر شده(sm120)
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاهین تو پولتیک گفت (sm120)نقل قول:
آها...داشتم فکر میکردم اولین بار کجا شنیدم(sm59)نقل قول:
2،3 بار دیگه بعداز شاهین شنیدم.
این روزا کم کم بچه مذهبیا دارن احساسی میشن ، هر چی جلو تر بری رگ گردنشون بیشتر باد میکنه ، روز عاشورا ازین پستا بزاری سرتو میبرن (sm2)