تو هم حفظی مثل من ؟؟؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو هم حفظی مثل من ؟؟؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چش بسنه واست رانندگی میکنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نسل قبلی خوشحال شد(sm120)نقل قول:
رانندگی نمیتونم ولی تایپ میکنم (sm120)نقل قول:
تنها کشوری هستیم که بازیکنای دعوت نشدمون ارزوی شکست تیم ملی رو میکنن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا با حرکت کاکا تو بازی با کرواسی مقایسش کن (sm120)
از کیون اوردن رو به معنای واقعی کلمه پرتغال معنا کرد (sm120)
چه طو پلی میشه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به سبک همین شکلک تایپ میکنم (sm120)نقل قول:
خلعتبری : ماندن یا رفتن کیروش مهم نیست مهم تیم ملیست (sm120)نقل قول:
فک کردم مرورگر من ایراد داره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]