واویلا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
واویلا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توهم فن استاد شدی (sm2)نقل قول:
دیگه تموم شد اون روزانقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که ساده بودش این دلم
باید برام بمیری تا
بهت بگم دوستت دارم
رو به تو من نمیزنم
میخوای بمون میخوای برو
بعد یه عمر دیوونگی
خوب دیگه میشناسم تورو
میگم تو چطور خواننده ای هستی فقط یه آلبوم دادی بعد اومدی اینجا عوض اینکه سینا خایه مالی تو کنه تو داری خایه شو لیس میزنی (sm2)
آها فهمیدم الان در پوست خودت نمیگنجی فک نمیکردی یه روزم برسه یکی صداتو گوش کنه (sm2)(sm50)
(sm2)هادی هنرمند محبوب رو نکوب
حتما باید بمیره ؟؟؟
مرده پرست
آفرین به تو هم افتخار میکنمنقل قول:
بعد این همه مدت وقتی میبنم یه طرفدار پیگیر دارم خوشحال نباشم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو عمته (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط کامران دلان [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به من بگو شما
(sm55)نقل قول: