نجات دهنده مرده است.. (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
نجات دهنده مرده است.. (sm50)
تتلو حجاب و دیگر هیچ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)
Kha jenab tataloo un dokhtarayi o k b fuck dadi chi? Hala vas mojavez bahse chador o nkesh vasat . U aval khodto jam kon haval bazi dr nyar . Bad bia chador o ravaj bdeنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف خوبی زد . (sm120)
نامه به وطن پلى شد(sm81)
از اون جمعه هاى تلخ و گزنده هست، آخر دپرسى و افسردگى، دگه پاييز بياد چ شود(sm172)
والا پاییز بهتره تا تابستان لعنتینقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخالفم!!
من بشدت علاقمند به 6ماه اول سالم، افسردگى فصلى مى گيرم تو پاييز و زمستون!!! ( از الانمم داغون تر مى شم!)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب بود . . .
کلاً فیلم هایی که تنهایی یِ انسانِ ام روز رو نشون میدم دوست می دارم . . .
فقط تنها مشکلش همون مشکلِ 20 سالِ اخیرِ سینما بود . . .
وابسته گی یِ شدید به دیالوگ (ادبیّات) و جملاتِ قصارِ بی هوده . . .
شاید یکی از دلایلی که فیلم های قدیمی رو واقعاً بیش تر دوست دارم اینه که تصویر توشون حرفِ اوّل رو می زنه . . .
از چهره یِ واقعی یِ بازی گرا به گیر تا مکان های فیلم بر داری . . .
همین .
این فیلم رو هم اگه نه دیدی حتماً به بین که تنهایی یِ انسانِ دی روز رو داره . . .
از این جا تا ابدیّت 1332.05.14
1953.08.05 From Here To Eternity
تصویرِ رویا . . . (sm74)
اقا کسی سایت درست حسابی سراغ داره البومهای دهه 60 و 70 شمسی رو داشته باشه برای خوانندهای ترکی میخوام
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به شب نشینی خرچنگ های مردابی
چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند
به پای هرزه علف های باغ کال پرست
(sm50)
دل و دین و عقٖل و هوشم
همه را بر آب دادی
ز کدام باده ساقی
به من خراب دادی
همه سرخوش از وصالت
من و حسرت و خیالت
همه را شراب دادی
و مرا سراب دادی ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاییز برای کوچه ها،فصل سکوت و ماتمه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
بزار هر غلطی که دلشون میخوان انجام بدن . دیگه چیزی آپ نمکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توام اینستا درست کن لینک تمام اونارو پخش کن .
صد رحمت به دزدنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دنبال یه فیلم هستم که قبلا دیدم ولی اسمش یادم نیست.
موضوعش اینطوریه که زنه پشت یه در یا آینه گیر میکنه و شوهرش نمیتونه پیداش کنه...تو این مدت یارو یه زن دیگه میاره خونه و...
به لطف گوگل یافتم.
The Hidden Face 2011
رامش - آدمک (sm172)
hiنقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خزونُ تو بهار خونه ديدن اول زندگی به شب رسيدن . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خارِ نگاه . . . (sm50)
سیگارِ هُما ، روشن . . . (sm50)
اسمِ گربه یِ تویِ حیاطِ مون هم هُما ست . . . (sm127)
کلاً اسمِ هُما و سیمین رو خیلی دوست می دارم . . . (sm50)
نیلوفر(sm50)
(sm81)(sm74)(sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
ای ولله . . . (sm50)
من الان 2 ساله دارم زور می زنم . . . تازه از عیدِ ام سال تونستم مهمان بازی ها رو به کنم تویِ پیچ . . .
یه مشتِ آدمِ . . . دور و بر منو گرفتن . . .
مثله همه چی مون که جبری بوده و هست ، چشم باز کردم دیدم یه مشت . . . شدن خاله و دایی و عمه و عمو و توله هاشون . . .
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
نقل قول:
(sm74)(sm54)(sm74)
قالی یِ کِرمون تو دُبی لگد شد . . . (sm50)
صابر بیا تلگ (sm50)
(sm74)
آی فون . . . (sm81)
کار مهرداد آسمانی به جهت اینکه تو این آشفته بازار موسیقی آلبوم تولید و پخش می کنه بسیار ارزشمند و قابل تقدیره
(sm98)
(sm28)