چش هیز فن کیس گرفتم منتهی این سوکتش از این سوراخای ریزه سه تاس با اینی که من دارم چارتاییه لوله ایه فرق میکنه اینو کجا بزنم
نمایش نسخه قابل چاپ
چش هیز فن کیس گرفتم منتهی این سوکتش از این سوراخای ریزه سه تاس با اینی که من دارم چارتاییه لوله ایه فرق میکنه اینو کجا بزنم
به خوده مادربرد.اون مدلی که داریو مستقیم میزنن به پاورنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از روزی که این کشتی از بندرعباس حرکت خود را آغاز کرد، تبلیغات پرسر و صدایی درباره آن شکل گرفت مبنی بر این که کشتی ایرانی مستقیماً به سمت بندر الحدیده یمن خواهد رفت تا بعد از شکستن محاصره دریایی این بندر توسط نیروهای اتئلاف عربی، کمک ها را مستقیماً به دست مردم یمن برساند. صدا و سیما نیز مکرراً از عرشه کشتی گزارش می کرد که الان به کجا رسیده است و به زودی در بندر الحدیده یمن لنگر خواهد انداخت.(sm2)
(sm81)به ما نزدیک شد کجا فرار کنیم بریم شمال امنه (sm96)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شمال چیه انقد این چن وقته اتفاقات تلخه افتاده اینجا که نگو ..
نیگاه کنین ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی دست به اواتارم زد؟(sm209)
آخ آخ حتما نیرو کم دارن ..
رفیقم سربازه اینجا میخوان بفرستنش کردستان ..
(sm2)تحریک کنندس
سینجول پسووردو حال کردی چقدر خوشگل بود؟(sm30)