الی اذیت نکن مگه اومدیم انجمن اسلامی تبیان؟(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الی اذیت نکن مگه اومدیم انجمن اسلامی تبیان؟(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm1)اره دیگه دورتا دورمون داعشه البته نیرو کم دارن برای اینکه کوچکترین گزندی وارد نشه و الا برای جنگ فکر نمیکنم موشکلی باشه منتهی اینا میخوان خون از دماغ کسی نیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بلایی که سرمون اومده نتیجه سالها بی تدبیری حکومت حالا باید تقاصشو پس بدیم اینقد عسلام عسلام میکردن بیا اینم عسلام برو تو اغوشش (sm3)
(sm120)من دس نزدم کیت اپتون بود دیگه خودم طرفدارشم (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
(sm74) من خیلی میترسم جنگ بشه رسمن سکته میکنم
(sm2)اشترم یه تاپیک اختصاصی جنگ بزنم اخبارو بذاریم تا روز موعود
پس حتما کاره حجت الاسلام اشترمه(sm91)نقل قول:
تقبل الله اخوی(sm60)
من که میرم تو سوراخ موش ..
(sm74) نگو تو رو خدانقل قول:
چشم(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]