لایک دیه خز شده
.
.
..
.
.
.
.
.
.
کی خودشو بخاطر من از تراس پرت میکنه پایین
اگه پرت کنه معلومه دوسم داره
نمایش نسخه قابل چاپ
لایک دیه خز شده
.
.
..
.
.
.
.
.
.
کی خودشو بخاطر من از تراس پرت میکنه پایین
اگه پرت کنه معلومه دوسم داره
ای کاش یه قاشق بیشتر میخوردم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
هم اکنون در خانه های سراسر کشور
برای تاکیید بیشتر باید یه آدرسشو بزارم تو صفحات همه ببینن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو یه بازی فقط 10 میلیون دلار برنده شد (sm77) خیلی مادر قحب*ست (sm2) به پیتبول میگه زرشک (sm2)
بد بگید قمار بده این عسلام دست باله منو بسته به مولا از بچگی باید میفرستادنم کلاس پوکر(sm2)
این رفیقمون دیده اذان صبحه و سحری نخورده،
ده د یقه بعد اذانوُ از خدا مهلت گرفته و غذا خورده!!!...
حالا میگه موقع افطار بدهی خدا رو میدم،
و تا ده دقیقه بعد اذان لب به چیزی نمیزنم!!!...
به همین تاپیک قسم!!!...
اون که منم به پیتبول میگم زرشک (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خیلی بازی با کلاسی هستش بسیار دوس دارم یاد بگیرم
(sm74)آره فقط ساندویچ سرد هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین تازه خیلی خوبه با شمال مقایسه نکن شمال چون توریستی بعدشم کلا مردمش تا جایی که میدونم کلا مذهبی نیستند
تهرانم باز خوبه من ماه رمضون 92 سر خدمت بودم کرمانشاه نمیدونی چه داستانی داشتیم (sm3) کلا غیر ازشهر های شمالی و تهران همه جا گیر بازاره انگار مواد مخدر داری حمل می کنی (sm2)
میگن دیروز پسر تونی تو ورزشگاه از میون جمعیت،
هی اشاره میکرده والیبال لهستان روسیه 2-2 شده.!!!...
اینجا چون مسافر میاد واسه مردم عادی تر هستش وگرنه همه جای ایران همینطور هستش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آزادی یعنی ، غذا خوردن من به اعتقادات تو لطمه نزنه ...
(sm120) زندگی باید طوری باشه که روزی حد اقل 4 5 تا....(sm50)نقل قول:
تو کشتی تو خشکی تو استخر تو قایق تو هواپیما تو خونه تو دیسکو تو حموم تو هلکوپتر....(sm2)مثل این دیوث(sm2)
آه(sm9) آره خیلی بازی خوبی هست یاد گرفتنش سخت نیست مهارت داشتن توش سخته هم پوکر من خیلی دوست دارم هم تخته نرد (sm50)
آرزومند یه کمر شــ.ق و رق هم واست هستم (sm70)نقل قول:
تخته بازی محبوب من هستش (sm127)