کلا چند روز هست سرعتا اومده پایین !
نمایش نسخه قابل چاپ
کلا چند روز هست سرعتا اومده پایین !
سلام.چشم سعی میکنم هر چی تو ارشیو دارم بزارم اما این اهنگو تا حالا با دقت گوش نداده بودم یک دقیقه اخرش ادمو دیوونه میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با یه ریمیکس به استقبال کنسرت و تعطیلات رفتن ، هوادار هم که پشم (sm3)
آخه وقتی آمادس چرا میگن پخش نکن ؟ بهداد و مثلاً تیمش معلوم نیست دارن چه غلطی میکنن (sm3)
(sm98) ببند مردک (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا این مردک حسین ممه تیر فقط داره از اسم من سوء استفاده میکنه (sm120) میخواد بزرگ بشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از اسمت سواستفاده میکنم؟ تو که خودت با این اخبار کذبت ریدی به شهرتت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله آقا بعله میخوای بزرگ بشی (sm120) میخوای در کنار من و با شهرت و محبوبیت بالایی که من در این سایت دارم به مقام برسی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همینجا از توی کذاب اعلام برائت میکنم.. مرگ به نیرنگ تو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابلیس دور شو (sm2)نقل قول:
این باند جدید کنسرت شادمهر چند وقته که عوض شده فوق العاده شده. شادمهرو رو زمین نمیشه پیدا کرد همش رو هواست(sm70)
اینم اجرای کامل کنسرت نیویورک : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm77) اینو [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم اجرای فوق العاده ی wake me up در نیویورک: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این به بعد اصلا بعید نیس که شادمهر به سرش بزنه اهنگ خارجی هم بخونه