اونقدام میگن دلت بزرگ نبود (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
اونقدام میگن دلت بزرگ نبود (sm50)
ما که معافی گرفتیم (sm59)
خدا رو شکرحداقل دو سال جلو افتادینقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از دوستام رفته بود سربازی اونم همین کرمان بوده ! میگفت کمرم درد گرفته رفتم دکتر گفته باید معافت کنن ! دیوث از من سالم تره (sm2) دو ماه رفت بعدشم اومد خونه 1 ماه بعدشم ازدواج کرد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوکرتم سرکار الیه مینا خانم (sm128) جان مولا خرتم رد خور نداره دیگه (sm30)(sm30) اصن حرفشم نزن دیگه تمام شد خرتم (sm2)(sm51)نقل قول:
میدونم اون موقع فصلشه بازار پر میشه خب مسلما ارزون تره ولی خب لیموش یعنی اون موقع بهتره یا از لحاظ کیفیت فرقی نداره ؟
در ضمن میلادو میشناسی زر زیاد میزنه بعدشم آموزشی 2 ماهه دیگه میاد تو شهر نگران نباش به حرف این میلادم اهمیت نده (sm51)
خودم تا ته شو گرفتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه الکی معاف میکنن بابا حتما یا پارتی داشته یا واقعا کمرش مشکل داشتهنقل قول:
(sm2) خوشم میاد تیزینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا از منم سالم تره شانسش گرفته دیگه (sm120)نقل قول:
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدم خر شانس و زبلی بوده با یه تیر 2 نشون زده (sm30) (sm2)نقل قول:
اتفاقا همینو بهش گفتم (sm2)نقل قول:
03 - To Late ... (sm50)
سرباز کوچولو شهادت شگون نداره ...
ن خب حالا بعضیا کمرشون مشکل داره یهو میبینی چیز سنگین بلند میکنن دیگه بدبخت میشه آدم ...نقل قول:
وگرنه آدم بخواد معافیت پزشکی بگیره کمیسیون پزشکی تشکیل میدن به همین راحتیا نیست باید مشکلت حاد باشه
البته من خودمم رفیقم یه مهره کمرش نمیدونم چی بود خودشم هیچ دردی احساس نمیکرد تازه باشگاه بدنسازی هم میرفت چیز سنگینم بلند میکرد ولی خرشانس دیگه معاف شد (sm2)
اونم 6 ماه خدمت کرد تو نیروی انتظامی بعد معاف شد (sm59)خودشم کف کرده که چطور معافش کرده بودن (sm2)
بیخود و مجنون دل من (sm171)
08 - Locked In ... (sm50)
مادرم گفت که عاشق نشوی! گفتم: چشم!
چشم های تو مرا بی خبر از چشمم کرد ... (sm50)
(sm50)
برگ پاییزیم و خسته دل از باد خزان
باغبان نیز نیامد پی دلداری من
(sm50)
اگه شما انقدر نگران نباشی باور کن که بهش خوش میگذره... دوره خوبیه... خدا به همراهش به سلامت بره و برگرده (sm127)نقل قول:
در ضمن گودبای پارتی جعفر برای شب اخر اموزشیِ (sm120)
یعنی مرا تَریااااااق ده
لحن محسن (sm1)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامتی همه زندونی های بی ملاقاتی (sm2) کبوتر بچه ای بودم (sm2)
(sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من جای دیگه برنامه دینی دارم ! خدافظ (sm2)
حسامی چه تنظیمی زده
مارتیک - عزیزم ... (sm50)
(sm54)
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اه ایرانسل و همراه مخ منو گاییدن از بس پیامک فرستادن (sm178)
پیامک قطع تبلیغات بفرستی پیامای بانکی هم نمیاد ؟
اینا همه حرفه نمیدونم چندا بفرست به چند ، ... هر کاری کنی این پیاما میاد ... خودتونو اذیت نکنید ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
قطع نمیشه بابا تا 24 ساعت میتونی قطع کنی بعدازون دوباره شروع میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا اگرم باشه من بلد نیستم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)
سیبیل آهنگ وسعت صدای ایرانو شیر کرد (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرتغال بخوره به ولز بعد با ضربه ایستگاهی رونالدو حذف بشن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره . دیشب خودم تو اینستا بودم ، خبر کاملشو تو تاپیک علی زدم همون وقت .(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]