من شمارشو برات پیام خصوصی میکنم خودت باهاش صحبت کن ببین چی میگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط farzadbaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من شمارشو برات پیام خصوصی میکنم خودت باهاش صحبت کن ببین چی میگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط farzadbaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیت خوب البوم تصویر چرا قرار داده نشده فعلا نه سایت امازون نه ای تونزنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نسخه فیزیکی داره اصلا یا نه
تو پست اینستاگرامی که اون عظیم ( تیم سینارت ) گذاشته بود قربون صدقه شادمهر رفته بود فرشباف کامنت گذاشته بود . فکر کنم نوشته بود پروژه بعدی پروژه ی بزرگی خواهد بود یا یه همچین چیزی
البوم که نمیخواد بده ، کنسرته بزرگ اینا هم که به فرشباف مربوط نیست ، تک اهنگ ازینا که بیرون میده هم پروژه ی بزرگ نمیتونه باشه حالا باید دید پروژه ی بزرگ از نظر اینا چی هست !!!!
از نظر من وارد شدن به مارکت جهانی و کار با خواننده های بزرگ اونور آبی فقط میتونه پروژه ی بزرگ باشه (sm128)
نه از این همکاری های خیاری که خیلیا کردن و نتیجه هم نداد
یه کار شیک و با برنامه
هم خوانی هم نشد مهم نیس ، ولی اهنگشون رو بسازه و وارد مارکت جهانی شه یا اصلا اهنگسازای بزرگ خارجی اهنگ تنظیم کنن واسه شادمهر
یه فیت با تیلور هم بده مثلا من راضیم (sm128) (sm30)
فکر خودتون رو با خبرای بد درگیر نکنید که شایعس همش (sm128)
این عارف هم معلوم نیست چه غلطی میکنه
اهنگو میخاد شیاف کنه فک کنم
بده دیگه یه سال و نیمه ویدیوش هم اماده شده منتظر چیه
اگه پول میخاد شماره بده ما خودمون بریزیم براش اهنگو ریلیز کنه باو (sm1)
شادمهر تو مارکت داخل هرکاری میشد کرد و با اسطورها هم همکاری کرد الان تنها چیزی که میتونه شادمهرو قلقلک بده و دوباره انگیزه پیدا کنه واسه اهنگ ساختن وارد شدن به مارکت جهانیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه تو موسیقی ایران هرکاری میخواسته کرده و به هرچی میخواسته رسیده
اهنگ هیت که تا دلمون بخواد داده
کنسرت خوب و بزرگ هم داشته ( هرچند کم ولی داشته )
همکاری با بزرگای موسیقی ایران
به اندازه کافی هم که شناخته شده هست تو موسیقی داخلی و محبوبم هست به همون اندازه
دیگه باید بکنه از موسیقی داخلی شانسش رو اونور هم امتحان کنه
به نظرم تواناییش رو داره
این بهداد خیار جای کنسرتای خیاری یکم پیگیر این چیزا باشه یا یکم برن رو مخ شادمهر فکرش رو ببرن اون سمت
اونوریا هم عاشق چشم و ابروی شادمهر نیستن و محتاجش نیستن ولی اگه بره اقدام کنه به نظرم جواب بتونه بگیره
فقط باید هولش داد اون سمت
باید پیگیر بشه
شاید شاید شاید بتونه اونور هم جواب بگیره ...
یدونه این رفتنش به سمت مارکت خارجی
یدونه هم یه البوم بسازه برا هفت هشتا خواننده مختلف
اهنگ و تنظیم همه از خودش ولی خواننده های مختلف بخونن اهنگارو
هر خواننده یه اهنگ
یه البوم کنه اینا رو بده بیرون (sm50)
ابی داریوش معین و ...
داخلیا هم اگه میشد یراحی و دو سه نفر دیگه ...
چرا اخه دور و بر شادمهر باید چنتا ادم مزخرف بیخود باشن که هیچ انگیزه ای بهش ندن و از خود شادمهر خیارتر باشن (sm50)
یه چنتا ایده بدید خب چنتا حرکت جدید کنید
اینکه کنسرتای خیاری بذاری از این و اون ترانه و ملودی بگیری بسه دیگه (sm50)
(sm178)
SHADMEHR ft YAS Coming Soon
سپاسگزارم حسین جان(sm10)(sm10)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انصافا فقط 5 دقیقست دارم به این بخش آخر نوشتت میخندم...(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
"ّاگه پول میخاد شماره بده ما خودمون بریزیم براش اهنگو ریلیز کنه باو " خدایی خیلیییی باحااال بود(sm30)(sm30)(sm30)
(sm33)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صرفا جهت جلا دادن روح و روانتون :(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
(sm120)
(sm19)
✨به انتخاب شما طرفداران عزیز، "طرفدار" به عنوان برترین آلبوم با کلام شناخته شد.✨نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
������ شناسنامه ی آلبوم طرفدار:
1.انتخاب
ترانه سرا : سروش دادخواه
آهنگ و تنظیم : شادمهر عقیلی
2. اسمم داره یادم میره
ترانه سرا : مونا برزوئی
آهنگ : شادمهر عقیلی
تنظیم : محمد ناهیدی
3.حالم عوض میشه
4.طرفدار
5.آینده
ترانه سرا : سروش دادخواه
6.خیلیا
آهنگ و تنظیم : محمد ناهیدی
7.چه خواب هایی
ترانه سرا : سروش دادخواه , علی ایلیا
8.امون از تو
ترانه سرا : حمیدرضا نصرالهی
9.زود تموم میشه
ترانه سرا : مونا برزوئی,مهدی ایوبی
@OfficialShadmehr
(sm19)(sm118)(sm19)
بعد مدتها اومدم تاپیک دیدم همه ناامیدن و منتظر خبر بد و جو منفی و فضا ناراحت و کلا یه طوریه .. (sm74)
من ناامید نیستم ولی مثل قدیما زیادم دلخوش نیستم .. انشالله همه چی به خواست هوادار پیش بره
تو نظرسنجی کانال تلگرام شادمهر خوشحالم که طرفدار اول شد .. خودم به مسافر رای دادم .. کاش میشد به چند تا رای داد چون گزینه های دیگه هم بود ولی دیدم در حقش اجحاف شده .. خداییش دیگه مسافر کمتر از تجربه کن و تصویر نیست .. ادم و حوا هم که تو لیست نبود .. بازم خوب پیش رفت
کلیپ نقطه ضعف ساخته شده و زحمت زیادی براش کشیدن پس فکر نکنم پخشش کنسل شه .. میخوان احتمالا تو موقع مناسبتری پخشش کنن..
به امید خبرای خوب(sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
9.زود تموم میشه
ترانه سرا : مونا برزوئی,مهدی ایوبی
عجب اهنگیه میچسبه فربد (sm127)
من دوست داشتم البوم خیالی نیست و مسافر بالا باشن (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم طرفدار بیشتر اهنگهارو خودش تنظیم کرده (sm127)
یادش بخیر (sm127)(sm74)
ای جانم آهنگ جدید انشا.. با تنظیم نابغه..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...].
این عکس به تنهایی زیباتر هست
بهانه ای شد به شما عزیزترینها بگم که آهنگ جدیدی به نام همیشه ماندگار تاریخ "خلیج فارس" در مرحله نهایی هست، فیلمبرداری و ساخت ویدئوی اون هم بزودی انجام خواهد شد. همیشگی دوستتون دارم
من هم به مسافر رای دادم چون قطعا به نظرم بهترین آلبوم شادمهره!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی بازم خوشحالم که طرفدار و تقدیر دوتای اولن(sm127)
آهنگ خلیج فارس رو بدون شک خودش باید تنظیم کنه! اگه اینجوری نباشه ۲زار نمیارزه :) چون یه تنظیم ارکسترال خووب میخواد(sm118)
SHADMEHR ft YAS
Persian Gulf
آهنگ خلیج فارس(sm118)
بزن موزیک و تنظیم شادمهر (sm118)
اگه گلیم باف بزاره که بعید میدونم بزاره
انگار اماراتی ها میخواستن هک کنند اکانت شادمهر رو،
یه پست گذاشته بود شادمهر، این رو میگفت و در ادامهش خبر آهنگ جدید رو میداد بعد پاکش کرد و این چیزی که الان هست رو گذاشت
موزیک شادمهر تنظیم بهروز صفاریان ترانه یغما گلرویی
صرفا جهت قلقلک دادن
خدا بگم چیکارت نکنه یک متر پریدم هوانقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبری از جزییاتش داری؟ اگه اره فقط بگو دست پخت خودشه یا نهنقل قول:
این بود پس اون پروژه ی بزرگ
چه دلم رو خوش کرده بودم به چیزای عجیب غریب (sm142)
صد در صد اهنگ و تنظیم خودشه . شک ندارم
ترانه هم احتمال زیاد یغما باید باشه یا همین مهرابی تهش
ولی اهنگش رو خودش ساخته حتما . سر این بحثایی که پیش اومده اصن معلومه انگیزه داره برا ساختن این اهنگ :))) اصن با این انگیزه ای که سر این موضوع داره بعید نیست ترانه این کار رو هم خودش بگه و توش چنتا فحش رکیک هم به اماراتیا بده :)))))
اهنگ هم احتمالا برا جام جهانی بیاد
اگه اون موقع بیاد دیگه اهنگ سالار عقیلی و قربانی که قراره برا تیم ملی بخونن رو کسی گوش نمیده دیگه (sm128)
هرچند من همون اهنگ عاشقانه رو ترجیح میدم ولی اگه در سطح رویای ما باشه استقبال میکنم (sm173)
قطعا خلیج فارس کاره خودشه.. @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] داداش خبر خوب همین بود یا بازم خبرای دیگه هم هست؟؟
این یه سوپرایز بو که خودمم خبر نداشتم یهو خبر داد خودشنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه اتفاق عالی دیگه هم هست که اونم خیلی خوشحال کننده س . فعلا خبری از عوامل خلیج فارس ندارم خبری شد اطلاع میدم
وااااای چه تیمی میشد اگه میشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی امیدوارم ترانه سرای خوبی سروده باشه خیج فارس رو
حاجی من شنبه اعزاممنقل قول:
بهم بگو خبر خوشحال کننده چیه
بذار با انگیزه برم
دیگه به نت هم دسترسی ندارم اونجا که برم به همه بگم
قول میدم همینجا خاک کنم خبر رو :)))))
(sm127)