(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
@voicehayeziba
آرشیو دار هستن ایشون...
(sm50)
طلوع کن طلوع کن
بر این ستاره مردگی
که از تو تازه می شود
این خلوت سرخوردگی
طلوع کن طلوع کن (sm50)
این چیه آخه دست هر نامردیه از پشت بستن و رفتند حرومش بشه فروششوننقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد مهرداد آسمانی ... (sm50)
تراک اخر البوم رو قبلا هم اجرا کرده بود؟(نیایش)
(sm50) ای نازنین ای نازنین
نه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قول خودت، بسى زيبا بود(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ای بهاران ز ابر نیسان چه بهره گیرم که خود خزانم (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان عکس با کیفیت اینو میتونین برام پیدا کنید(sm93)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می دونی نقاشش کیه رسول !؟
عکس رو توی گالری گرفتن !؟
اثر فرشچیان هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم کار هم فکر کنم نیایش هست
من خودم نتوستم پیدا کنم
نمیدونم از کجا عکس گرفتن اگه بتونی عکس با کیفیت اینو پیدا کنی خوب میشه
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول جان زحمت دارم برات
از جری گلد اسمیت موسیقی متن فیلم اولین خون اگر موجوده لطفا بذار (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره احتمالاً از رویِ دیوارِ گالری عکس گرفتن . . .
البته عکس گرفتن توی گالری های ایران مثلِ اماکنِ نظامی داستان داره !!!
تا اون جایی که من می دونم نقّاشی های ایرانی خیلی سخت گیر میان به صورتِ دیجیتالی .
من یه سری دنبالِ یه چند تا کار از آیدین آغداشلو بودم ، آخرش هم پیدا نه شد که نه شد .
حتّی بعضی از نقّاشی ها که تویِ کتابِ نقّاشی یا کتابِ عکس چاپ شدن هم اصلاًَ تویِ نت نیستن .
ولی الان هر از نقّاشِ خارجی که اراده کنی ، نقّاشی هاشون با بهترین کیفیتِ ممکن ، اسکن شدن و تویِ تورنت برای دانلود هستن .
حالا من اگه جایی به پستم خورد خبرت می کنم .
(sm50)
هرچی خون داشتیم این پشه ها کشیدن ازمون (sm81)
(sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بفرما (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بوی حشیش می زند ،
لخلخه در دهان مکن ... (sm50)
(sm50)
امیر با سلیقه (sm176)
تابستون کوتاهه . . . (sm50)
می گی ما رو دوست داری خُب مرسی کُلّی . . . (sm50)
ولی ما هم همین طور . . . (sm19)
ما با همیم خُب ! (sm118)
10 ساله شد . . . (sm74)
15 تا 25 ساله گی ما هم به . . . رفت . . . (sm50)
تابستانِ 1386 . . . (sm81)
تا 18سالگی زندگی برام کش اومد اما از بعدش تا الان مث برق و باد گذشت و نمی دونم 30 ب بعد چی پیش میاد(البته امیدوارم از بین برم!)
(sm50)
چه خوابای بدی دیدم (sm74)
موسیقی فیلم اولین خون که رسول گذاشت حتما بگیرین (sm27)
(sm50)
من آن زندانی محکوم اعدامم که شب تا صبح
به گوش قفل های بسته از اعجاز می خوانم
کسی از ناله های تلخم آهنگی نخواهد ساخت
پتو را می کشم روی سرم آواز می خوانم ... (sm50)
دلم تنگه برادر جان(sm81)
(sm74)
از صب تا شب تو خونه افسرده و خسته