دورتموند گالا شک دارم بازیه عجیبیه
نمایش نسخه قابل چاپ
دورتموند گالا شک دارم بازیه عجیبیه
گالا در حدی نیس دورتمند و بزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط morteza_ashabi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو زمین خودشه.مساوی نمیشه به نظرتنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا سخته پیش بینیش ولی بازم فک کنم با اختلاف یکی دورتمند بزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط morteza_ashabi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره ریسکش زیاده.بازی یوونتوس میزنم با المپیاکونقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره این فک کنم بهتر باشه البته یادمون نرفته چند شب پیش یووه کل فروم باران و به فنا داد (sm120)نقل قول:
ملوان نزده بود 10 امتیاز می گرفتم (sm3)95 چه وقت گل زدنه آخه
رتبه هفته 60 بود ..رید
اتفاق بود امشب میزنه یحتملنقل قول:
زدم برد های آرسنال.اتلتیکو.لورکوزن.دوز موند و یوونتوس ضریب 15
استیلی برد