(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چه فرمی بود زده بودی ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط morteza_ashabi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رتبه 38(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین میخوای لیفان بخری ؟(sm120)
کمد پراز لباس تو(sm50)
(sm120)میثم پیغوم داد مطلبو بعد بش گفتم صب زدم گفت لینکو بده شر کنم (sm59)
خوب بودریسکش کم بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
العین رو از کجات در اوردی ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط morteza_ashabi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به یونتوس هم اعتمادی نیست (sm120)
پاریس چلسی پورتو شاختار اتلتیکو با ضریب 5(sm120)نقل قول:
یه فرم دارم با ضریب 7 تو لیگ ژاپن(sm2)
یه فرم با ضریب 21 رو زیر 19 ساله های اروپا(sm2)
این ماشینه اذیت میکنه دیگه ...پول هم نداریم چیزی بخریم یا همین لیفان یا ال 90 ی چیزی باید بخریم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]