من دیگه برم(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
من دیگه برم(sm27)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریکسش خعلی بالاس ! باید برم فیس توو فیس پیشش بگم ببین دختر جوون ! من تو رو میخوام دو حالت داره یا میپره بغلم و لبو میده میگه : چرا انقدر لفتش دادی دیوونه ! یا دهنم سرویس میشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فكر مي كنم
به باجهء تلفن
و دست هايم عرق كرده است
نبض يك عشق ساده
در من لگد مي زند
تو
همان اندازه
پر شوري
و شبيه روزهاي دور
ساده ...
بيتابم
به قدر لحظهء بلعيدن سكه
در گلوي سرد گوشي
و صدايي كه مي گويد
عشق
آن سمت من نشسته ست
تو همان اندازه نزديكي
من همان اندازه دلتنگم
ماندانا طوراني
(sm27)
صاب کارش غلط کرده منشی به این خوکشلی گذاشته ! باید فکر عواقبش میبود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک توس ر ونگر ! خاککککککککک
ابروی جزیره باز افتاد دست ما باید جور بقیه هم بکشیم (sm98)
چطوری 3-1 باخت اخه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتلتیکو هم که اونور خوب نبود (sm25)
چرا یهو 136 شد(sm120)
اونم جلو یه تیم اماتور (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جز ابروریزی که کاری یلد نیستن....
باز تا پارسال یه بهونه داشتن حریف شاخ بوده و فلان ولی الان....(sm98)
(sm50)کاشکی یه روز صب شه (sm27)
به تو فکر کردن عجب حالی داره(sm27)
(sm27)
هر شب همین بساط است
چای و سکوت یک فیلم
بعد از مرور اشعار
سیگار پشت سیگار (sm50)
خنده رو از لب این دل ناشاد بگیــــــــــــــــــــــ ـــــــــر (sm118)
- (sm50)
صبح شد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواننده Lady Gaga در American Horror Story: Hotel بازی خواهد کرد
- (sm155)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ·
درگذشت هنرمند بزرگ اقاى اندرانيك را به خانواده عزيزشون ،
جامعه هنرو همه دوستدارانش تسليت ميگم
(sm132)
(sm50)
(sm179)
(sm27)
تیزرو چرا برداشتی .. گازت می گرفت؟
(sm2)
قرار است لیدی گاگا خواننده مشهور در پنجمین فصل از سریال محبوب شبکه FX یعنی American Horror Story بازی کند.
این فصل که اکتبر پخش خواهد شد با تم Hotel خواهد بود.
AHS اولین حضور گاگا در عرصه بازیگری نیست.
او قبلاً نقش کوچکی در فیلم Machete Kills در سال 2013 داشت.
الی ممر رو با لحن توهین آمیز صدا میکنه که این خودش کلی کیون سوزی داره ولی اوج کیون سوزی جاییه که ممر تو کامنتاش وقتی با الی کار داره اصلن اسمی از الی نمیاره (sm2)
دیشب اینترنت قطع بود...
کلی کار کردم!
بعدش ظرفارو شستم!
خونه رو جارو کردم!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.دیگه کم کم داشتم شوهرمیکردم که نتم وصل شد....(sm120)
سیب بگفت ای ترنج از چه ترنجیده ای؟
خربزه گفت ای خیار از چه خیاریده ای؟
موز بگفت ای هلو ازچه هلوئیده ای ؟
گوجه بگفت ای کدو از چه کدوئیده ای؟
یه وقتی میذاشتی با خانوادتم آشنا میشدی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست داریاااا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مولانا شیشلیمیلانه ی رومی:
«سیب بگفت ای ترنج از چه ترنجیده ای؟
گفت من از چشم بد، می نشوم خود نما»
(sm120) تو فکرش هستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیشیلیمیلانه ی معاصر :
خربزه گفت ای خیار از چه خیاریده ای؟
گفت که من قبل از این ، گوجه بدم سالها
موز بگفت ای هلو از چه هلوئیده ای ؟
گفت فضولی مگر میوه ی پر مدعا ؟
انبه بگفت ای انار از چه اناریده ای ؟
گفت که عشقم کشید، ربط ندارد تو را
کومبوزه گفت ای کدو از چه کدوئیده ای؟
گفت که از دست سیب؛ میوه ی زن به خطا*
گوجه بگفت ای بلوط از چه بلوطیده ای ؟
گفت که ای زهر مار! بس کنید ای لوده ها
ایشالا قطعی دفعه ی بعد (sm27)نقل قول:
بدم میاد(sm120) ولی خب شمالیا دوست دارننقل قول:
از مشتقاتشم توی غذاها دیگه چیزی نمیگم ، خودتون بیشتر واردین (sm120)نقل قول:
یعنی همه چی دروغه حتا تو حتا من (sm50)
دختره گفت شادمهر ، دوس پسرم خیلی خوشتیپه،حالا میاد میبینیش
دیدم یه یارو کچله با مدل ابرو امامی،کت شلوار سفید و کتونی آورده میگه این شادمهره(sm120)