این عربا خوب به شا مهر انگیزده دادن واسه کار جدید
نمایش نسخه قابل چاپ
این عربا خوب به شا مهر انگیزده دادن واسه کار جدید
(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از این دو تا البومی که میگی خیلی خاطره دارم و کلا عالی ان و تکرار نشدنی .. خیالی نیست خیلی رفت پایین .. حیف .. باز حداقل خداروشکر تجربه کن و تصویر اول و دوم نشدننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تجربه و تصویر یک صدم خیالی نیست هم نیستننقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه دارو دسته خودشون رای دادن(sm2)
حرفت رو قبول ندارم، ولی خیلی زود بود برای این نظرسنجی،نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چندسال دیگه همین نظر سنجی انجام بشه، تجربه کن ۱۰۰% اخر میشه
ولی واقعا چه بلایی سر سلیقه مردم اومده؟ چرا باید مسافر و دهاتی پایین باشن
امون از چشمای تو وقتی که بارون میباره(sm127)
خیال نیست و ژینا چه ترکهایی هستن لامصبا الان خوده شادمهر هم نمیتونه نظیرشو بسازه
اون موقع انگیزش ژینا بود ساخت اینارو
چرا هر چی که خوبه زود تموم میشه (sm127)نقل قول:
سلیقه مردم شده حامد همایوننقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردم دنبال موسیقی لحظه ایی رفتن
ولی اهنگهای شادمهر و بعضی خواننده ها همیشگی بهت ارامش میدن
ترک بی تابی شادمهر رو پلی کنید آدرنالین خالصه
من مسافر و خیالی نیست رو خیلی دوست دارم و با این نظرسنجی ها نظرم عوض نمیشه .. به مسافر رای دادم و اگه بازم نظرسنجی بزارن بازم به یکی از این دوتا آلبوم رای میدم حتی ادم فروش که خیلی در موردش بی انصافی شده خیلی عالیه .. البته طرفدار هم البوم بسیار خوبی بود و جایگاهش لایقشهنقل قول:
سلیقه هامون خیلی به هم نزدیکهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با این البوما حال میکنم
ادم فروش هم خیلی قشنگ بود دل دیوونه و اشک من
(sm10)
نسخه wave نیومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(sm7 4)
نه متاسفانهنقل قول:
نوشته اصلی توسط alirezatajdr [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ورژن ویالون قفس در استوری شادمهر
خلیج فارس به احتمال فراوان اردیبهشت یا اوایل خرداد منتشر میشه
آهنگساز و تنظیم کننده کیه؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترانه سرا؟؟
....نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی چی؟ نمیدونی یا نمیخوای بگی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
(sm120)
موزیکی برای جام جهانی 2006
تنظیم: شادمهر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خلیج فارس
ترانه:آرش مهرابی
آهنگ:وحید پویان
تنظیم:میلاد هاشمی/ سعید زمانی
تهیه کننده:امیر فرشباف
(sm25)(sm25)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه موقع شادمهر میخواد خودش دستبکار بشه خدا میدونه...(sm74)
گفتم این بی شرفا نمیزارن
به به چه پروژه بزرگی!(sm2)
همه چی نقش بر آب شد...
یه قفس با تنظیم شادمهر به زودی
من نمیدونم کی این گروه میخواند دست از سر شادمهر بردارند
هیچ وقتنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه کاسب دست از کاسبی برمیداره
(sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نمیدونم چیشد که فک کردی با این تیم موفق میشی همه خاطرات فوق العادمونو با آهنگ های خاطره ساز قدیمیت داری از بین میبری ! کاش تمام این آهنگ های جدید و نمیدادی بیرون و فقط یدونه دوباره مثه قدیم میساختی :/// متاسفم برای شادمهری که محبوب ترین خواننده من بود و حالا نشنیدنی ترین خواننده من شده دوس دارم آهنگاتو نشنوم که خاطرات خوبم از بین نره ! حیف تو حیف استعدادت و صد حیف دیگر :/ طرفدار قدیمی تو
دانلود اهنگ خلیج فرشباف بزودی .....
دیدید گفتم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه من شادمهرو نشناسم که دیگه باید برم بمیرم
از اول هم واضح بود و یبار دیگه حدس من درست از اب درومد
چی زدی داداش؟ تو و همه حرفات اشتباه از آب دراومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای کاش ملودی را هم خودش بسازه(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)(sm19)(sm19)
فربدنقل قول:
پیمان کلا قید این فروم رو زده
نمیاد دیگه
رفته تو کار عکس های توپ (sm173)
عکس توپ چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]