اين چ زندگيه دارم(sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
اين چ زندگيه دارم(sm172)
پروانه ی من ، پروانه ی من ،
بی تو چه کنم ، مستانه ی من ... (sm81)
رسول اگه فول آلبوم Lucio Dalla رو جایی سراغ داری لطف کن برسون به من ... (sm176)
دیگه ای رفیق نیمه راه من
از منو گذشته هام یاد نکن (sm50)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو دلت شکستنی مثل صداست . . . (sm50)
انگار نه انگار ای دل ،
انگار نه انگار ... (sm172)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد سایتِ رایگان دانلودِ فیلم به جز 30nama چیزی سراغ داری !؟
اگه به خوام اکانت به خرم به نظرت از کدوم سایت به گیرم !؟ (از تاینی مووی بدم میاد نمی دونم چرا !!!)
این فیلم به نظرت برایِ دانلود گیر میاد !؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 دی جی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] رو از یاد می برن . . . (sm50)
که نقش جور و نشان ستم نخواهد ماند . . . (sm50)
این فیلم در مورد صحرا پارتی هایی یِ که تویِ کویر های اطرافِ شهر ها در داخلِ ایران بر گزار میشه . . . (sm50)
رقصِ الکترونیک تویِ قلبِ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] . . . (sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] . . . (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساسی بیا تورنت رو به گرد به بین این فیلم پیدا میشه . . . (sm50)
مثلِ فیلمِ گل سرخ از سپیده فارسی باید باشه . . . (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این فیلم هایِ مستند رو می خوام به بینم . . . (sm50)
Man with a Movie Camera 1929
Chronicle of a Summer 1961
Hiroshima My Love 1959
Night and Fog 1956
The Act of Killing 2012
Sans Soleil 1983
Shoah 1985
The Thin Blue Line 1988
Nanook of the North 1922
The Gleaners and I 2000
The Gleaners and I Two Years Later 2002
Don't Look Back 1967
Grey Gardens 1975
اگه زندگی برام چشم تماشا بذاره . . . (sm50)
این یکی خیلی خیلی مهمه . . . (sm74)
The Act of Killing 2012
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
(sm10)
بزنم تویِ پارس گیت مستقیم میشه !؟ (sm29)
لینکِ دانلودِ Raving Iran 2016 . . . (sm50)
مرسی میلاد . . . (sm19)
70 در 100 فیلم تویِ شهر تهران با آی فون فیلم بر داری شده . . . (sm50)
30 در 100 هم تویِ کویر هایِ ایران با دور بین حرفه ای . . . (sm118)
دوس دارمت
ولی تا کی همیشه من (sm50)
امیر...
فیلمای جدید هالیوودی اکثرا مقوا...
حالا دیگه تورو داشتن خیاله
(sm50)
نقل قول:
باشه برات سرچ مى زنم
آخرين پست اینستاگرام استاد شماعى زاده بسيار تلخ و دردناک(sm50)
چی گذاشته مگه (sm54)
هزار و یک شب (sm88)
درباره مصادره خونه نياوران در بعد عن قلاب
محمد معتمدی نمونه ی کامل یک جنتلمن واقعی ...
پروردگار راستی و درستی ...
چقدر این انسان دوست داشتنی و شریف تشریف داره ...
صابر این سایت رایگانه واسه ، فیلم های جدید و یه خورده قدیمی بد نیست ...
(sm50)
جشن دلتنگی(sm88)
هنوز تو کفی (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خندوانه میدیدی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن برام تکراری نمیشه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]