فن صدف شدی یا فن چونش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فن صدف شدی یا فن چونش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظرت چیه از دیوایس منیجر همه درایور های بلوتوث رو آنینستال کنم و همین 4 تایی که دادی تک تک نصب کنم و تست کنم و اگه نشد اینو بگیرم؟ (sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینکارو که قبلا گفتم بکن دیوس ..
میفوکین آدمو ینی ..
اصا بلوتوث تو سال 2017 کجای آدمو میگیره دیوث وقت مارو گرفتی ..
بلوتوثی میخوای بکنی تو کیون خطر مگه ..
میخواستم اواتار سکــسی بذارم سکــس خونم پایین اومده بود بعد گفتم ایرانی بذارم بلکه این اشترم کمتر گیر بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داشتم عکساشو میدیدم دیدم این واسه اواتار قشنگه یه مدت همینو بذارم
هیکلش خوبه ولی خفن و عجیب غریب نیست تو ایرانم ریخته از اینا
قیافش معمولیه ولی.حرف زدنش هم اصلا دوست ندارم(sm2)
شیرم دهنت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث جان کابل aux ندارم مستقیم وصل کنم اسپیکر رو به لپ لپ... مجبورم هی آهنگامو بریزم تو گوشی با بلوتوث گوشی وصل شم به اسپیکر...
اون دنیا که دیگه هیچی هیکلش همش شل و وله واسه همین خیلی سکـــسی کار نمیکنه.فقط با ممه فالوور میگیرن
ویندوزتو عوض کن اخرین ورژنو بریز اینا بعضی وقتا موقع نصب کلا کسشون خل میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]