من حالم خرابه این دوتا دیوث کاری کردن من به زور بخندم (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
من حالم خرابه این دوتا دیوث کاری کردن من به زور بخندم (sm2)
مور ازون حرفا زدیانقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا این لخت بشه هیچی نداره.ممه ها که همش با ژلاتین اینطوریه هیکلشم تو لباسای تنگ خوش فرم میشه وگرنه شله
ولی در کل ماکه بدمون نمیاد بره بشه
عکسای سکــسی ترم داره اینا چیه گذاشتی(sm2)
یه عکس بود لباسش یه چاک بزرگی بقلش داشت بعد چون شرت نپوشیده بود کناره رونش کامل معلوم بود.اون عکسو ببرو ببین معلومه پوستش شله(sm59)
ولی من دوست ندارم بره بده (sm138)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا دخترمون ورزشکاره خوش فرمه بدنش فقط صورتش معمولیه که اونم اشکال نداره یه گونی میکشیم سرش(sm2)
من زیادی لختی مختی دوس ندارم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرتضی دیوث آبمو در نیار کمرم خالیه (sm2)
از نزدیک عکس لختی نمیگیره چون این ممه تقلبیاش لو میره
نگفتم هیکلش بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیکلشو دوست دارم ولی معمولیه در حده مدل و فشن نیست
تو خیابون کلی همین هیکل ریخته
صندوق عقبم کلا نداره تو عکسا خیلی فشار میاره و میده عقب ولی بازم چیزی ازش درنمیاد(sm2)
اتفاقا همین خوبه زیادی بزرگ باشه که به درد نمیخوره بی سلیقه (sm2)