همون عکسی که من گذاشتم ملاکه اینارو ول کننقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
همون عکسی که من گذاشتم ملاکه اینارو ول کننقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب معلومه همه اونجوری نیستن ورزش خرج داره این دخترایی هم که تو خیابون ول میتابن 95% 2 قرون کف جیبشون نیست دنباله تیغیدنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی درصدشون کمه اینایی که باشگاه برو ان...نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دخترای ایرانی به صورتشون زیاد میرسن ولی گردن به پایین زیاد کار نمیکنن
من هیکل دخترم دیدم طبیعی خوش فرم باشه .. البته اینم که میگم مثلا تا یه سن خوش فرمه ولی دیگه یه کم بره به بالا مثلا 35 به بالا کم کم بد میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون قهوای پررنگ ها رو میگمنقل قول:
خب بخاطره حجاب و مانتو و ایناست.اگه مثله خارج لباس میپوشیدن یه نفر نگاشون نمیکرد.نقل قول:
ولی من دختر خوشگل با هیکل معمولی رو ترجیح میدم به قیافه معمولی با هیکل خوب.ذائقم اینطوریه
اه حالمو بد کردین بسه دیگه .. (sm2)
وسط بحث کارشناسی و فوق تخصصی سینه و باسن چی چی میگویی تونقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب شاس اگه اینا رو میدونی باس بدونی که این قدرت دیدن آینده رو دختره از تو ماتحتش بهش نازل نشده از موقعی که این فضایی ها اومدن زمین این دختره آینده رو میدید
فرم مهمترهنقل قول:
خوش فرم باشه قهوه ای هم باشه مشکلی نداره ولی خب بد فرم باشه هر رنگی باشه ادم خوشش نمیاد