به نرم افزار نیست گلم زیر نویسای idx و sub یه سری تنظیمات دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به نرم افزار نیست گلم زیر نویسای idx و sub یه سری تنظیمات دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا من غیر اینکه اسمشونو با اسم فیلم یکی کنم کاری نکردم تا حالانقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- کا ام پلیر رو اجرا کنید و روی کا ام پلیر کلیک راست کنید گزینه روی گزینه زیرنویس ها (subtitle) کلیک کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در منوی بعد تیک نشان دادن / مخفی کردن زیرنویس (show/hide subtitle) کلیک کنید
ماه شویل تارم (sm50)
سجاد خبر جديد اسيد پاشي نداري؟ (sm2)
حسین اگه بازم نشون نداد تو سابتایتل گزینه اول رو بزن بعد تو subtitle languge تیک گزینه show moltiple languge رو هم بزننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) نه غروبی هم مامان پوپر گذاشت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حقیقتا من خیلی غمگین میشم این رفتار با خانومارو میبینم (sm25)
الی درس شد(sm118)
درس شد (sm118)(sm59)نقل قول:
شاهین بیانیه داد دوباره (sm120)