امیر فول البوم مارتیک کجای این انجمنه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
امیر فول البوم مارتیک کجای این انجمنه ؟
تف تو این شانس 2 هزارتومن کم دارم ..
کسی میتونه یه 3 4 هزارتومن همی الان برام بریزه شماره کارت بدم ضروریه !?؟!
تو انجمن که همه شون یه جا نیست اگه 320 میخوای بیانقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی شانسو ببین نیم ساعت پیش تا الان 10 تومن اضافه شد من سه ساعت رفتم پول بریزم تو کارت اومدم دیدم اضافه شده ..
الان امیر به کارم میاد برام کارت به کارت کنه .. :l
هادی دیوث تو نمیتونی !?؟!
ها دمت گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو امیر برات 4 تومن بفرسته میدم بش بعدا (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی می خوای بخری دیوث
تاپ لپ ..
عجب زال زالکی هستی تو خب دیوس بعدا بخوای بدی به چه دردم میخوره ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کردم 2 هزار تومن میخوای
آره دیگه 1 و هفصد و پنجا هه 3 هزار تومن کم دارم ..
4 تا کارت دارم امرو همشون قاط زدن ..
از بابات بگیر
پول انتقال نمیده ولی الان رفتم ترافیک شارژ شد از شاتل سسخل شده ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیر زنگ زدم الان میرن برام میریزن ..
من میگم برام بریزین پا نشم نرم سه ساعت بیرون این میگه از بابات بگیر ..
چی خریدی حالا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تخمیه
کوسکش (sm2)به خاطر 4 تومن تا بیرون برم گفتم صب کن تا امیر بیاد بش بگو 4 تومن برات بفرسته کارت راه بیوفته خودم بعدا بش میدم شب دیگه تو چه کار دارینقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم عوض تشکرته کونی (sm2)
خب مدلی مدنظر داری بوگو ..
رم ddr4 داره فقط میگه تخمیه .. :l
دزدکی ای جون دلم چرا نگام میکردی؟؟(sm169)
(sm2)این الان هیکله ؟ بیاد پیش من جای بچم میمونه بازوهاشو ببین پفیه از اینا جوجه خونگیاسنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم اشتپ نوشتن با این قیمت ddr4!نقل قول:
(sm155) کیون لقتون واریز شد میریم برا خرید ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجایی تو نه حل شد ..
فول البوم مارتیک امیر
ای جانم
(sm2)خوبه مادر دخترن من فک کردم گفته علاوه بر اینکه بی حجاب کنار رودخونه عکس میگیریم لز هم هستیم اخه لباسش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه 5 مدل داره این لپ تاپ از 1وشصد میره تا نزدیک 3 تومن با کانفیگای مختلف ..
تازه اومده خیلی عالیه ..
کسانی هستند که فروج ( کنایه از دستگاه تناسلی ) خویش را از بی عفتی حفظ می کنند مگر نسبت به همسران و کنیزشان که در بهره گیری از انها هیچگونه ملامت و سرزنش ندارند
(sm54)با 12 درصد افزایش میشه هفت میلیون
خب لینک تایپیکو بده پیداش نمی کنمنقل قول:
لباس مامانه (sm30)
ممکنه قبلا این اتفاق افتاده بعد این مسیح گفت بخاطر همین از طریق اکانت فیس با اسم و فامیل مشخص و ایمیل چک میکنیمنقل قول: