چشم من خانه ی توست ...(sm81)
.
.
عمری مسافر این شب بی سحرم ...(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
چشم من خانه ی توست ...(sm81)
.
.
عمری مسافر این شب بی سحرم ...(sm81)
اندوه بزرگیست وقتی که نباشی (sm25)
رادیو7 اومد اجرا کرد همینو (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته ام و بی رمق (sm50)
بگو میای لعنتی ... (sm50)
آلبوم(sm120)
مخابرات(sm172)
.
کاش لینکش بیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 166 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (33 کاربران و 133 مهمان ها)(sm98)
هنوز دوسِت دارم چرا پریشونی ...
چرا پریشونی ...
چرا پریشونی ...
(sm98)
اوه زلزله اومد
توو آلبوم « جُز » رو خیلی دوست دارم ، شایدم به خاطر اوون حسیه که موقع ساخته شدنش داشتم . یکی از اوون قطعاتی که همیشه دلم رو می بره .
پ.ن : شعر این کار ، اوونی نیست که در کتاب حسین به نام جُز چاپ شده ، چند جا دیدم اوون رو به عنوان شعرش شیر کردن که اصلا اوون شعر نیست .
- (sm3)
(sm50)
(sm98)
.
.
اینها جنونت را به اقیانوس میریزند
در خواب بیپروانهات کابوس میریزند ...
.
.
(sm27)
والیبال و صدای محسن !!!! (sm50)
الی ریدی بت گفتم اون شعر جز نیس تو آلبوم گرفتی گذاشتی ..
حسن خاک بر سرت !!!!
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)دیشب پا قدم ممد دهن لق
(sm74)
(sm120)
اکبر برو بخواب عزیزکم !!!! (sm74)
اکبر کامنت کی بود
پست بهادر
!?؟! (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چن جا دیدم ! (sm2)دیوس همش تو پیج ما سرک میکشه میگه چن جا
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
چاره اي نيست
جز اينكه
بخواهي دوستت داشته باشم
من
دو بار
سيصد و شصت و پنج روز
خوشبخت بوده ام
به اندازهء يك پرندهء گيج
وقت باز شدن پنجره
به قدر تنهايي هزار و سيصد و
چند ساله ام ...
باز هم دلهره ها كشيده ام
مبادا كه نباشي ...
تو از سر تنهايي
من از سر دلخوشي
فرقي هم نمي كند
تو چاره اي نداري
جز اينكه بخواهي
دوستم داشته باشي
ماندانا طوراني
(sm27)
حالا یه ست شل گرفتن 2-3 باختیم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
(sm25)
سینا در مورد مازیار فلاحی مطلب خاصی ننوشتن بزنیم تاپیک
تیترو دیدم فقط نوشته ماه مهر منتشر میشه
بذا ببینم (sm70)
همتین پوستر چی شد
همین بود الی
نمیدونم چقدش جدیده
خب خیالم راحت شد گفته قصد دارم یک البوم متفاوت ارائه بدم
(sm30)
+21
شما مخالف 598 هستی یا موافق (sm120)