بلیط اتوبوس لاهیجان ساری چنده؟ چه ساعتی حرکت میکنه؟ (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بلیط اتوبوس لاهیجان ساری چنده؟ چه ساعتی حرکت میکنه؟ (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو ادامه بده (sm10)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم بگم شاید یکی فک کنه بگه تو که مدرن حالیت نیست چی میگه ولی دوست دارم بشنوم به خاطر اینکه موزیک و صداشون عالیه در حالی که من نمی فهمم چی میگه ولی چون با احساس میخونه و اکثر آهنگاشم خیلی زیباست آدم انرژی میگیره
البته من با این خواننده های بزرگ مقایسه نمی کنم در کل گفتم .. دیگه حرفی ندارم . (sm2)
(sm2)دعوا که نداریم دوستانه گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هر چی فک بزنم میدونم فایده ای نداره و نمیخوامم فایده ای داشته باشه فقط بدم میاد از بعضیا که فک میکنن چه خبره حالا (sm70)
هه چه گل راحتی...
مگه من چیزی گفتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه آخه گفتی برو ادامه بده یه جوری تو فک کردم تو دلت گفتی برو بده بابا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)(sm127)(sm19)نقل قول:
بی وفایی
بی وفایی
دله مــــــــــــــــــــــــ ـن از غصه داغون
شده ه ه ه ه ه ه
(sm2)