من امروز کافه رادیو رو گوش کردم
فرزاد حسنی ت-خ-م-ش هم نبود
نمایش نسخه قابل چاپ
من امروز کافه رادیو رو گوش کردم
فرزاد حسنی ت-خ-م-ش هم نبود
خرم. مغازه ايليانقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونجا هم مياره
بالاتر از بانك ملت ِ فك كنم
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ااا راست ميگي. اونه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدارحمتش كنه
يه تيكه از صداشو دان كن ميفهمي كدومهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شنيده بودم قبلا صداشو
ولي به اسم نميشناختم
(sm120)
(sm2) اینارو نگاه کن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهلال همینجا باید 2 3 تا میزد (sm70) اونجا دیگه اینطوری شانس خرکی نمیارن
(sm50)
بايد با قصه ها درآميزيم (sm50)
امروز بی بی سی یه تیکه از خندوانشو گذاشته بود هم کیفیت صداش پایین بود هم من توجه نکردم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اره فکر کنم یه کلیپ صوتیشو بشنوم بشناسمش.
البته الان که اسم 22 بهمن اومد یه حدسایی میزنم(sm132)
يه بيو بده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]