اینو دارم 480 میگیرم حجمش کمه بینم چیه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اینو دارم 480 میگیرم حجمش کمه بینم چیه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب زیرش نوشته هم لختیه هم ســـکسی.میخوای فرانسوی ببینی برو سایت دورسل هرچی دوست داری انتخاب کن(sm2)
(sm2)دیوثا امار همه جارو دارن
آدم دلش میگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اصلا بویی از انسانیت نبرده
یک سگ که سگه یه تیکه نون بندازی جلوش دمشو برات تکون میده همیشه هم باهات دوس میشه به این موجود نحس چه میشه گفت
کی(sm120)
(sm1)5 بار جدایینقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو مقایسه کن با حبیب که زنش تو یه حادثه فوت میکنه و چقد براش اهنگ خونده
ننه ی فرانکینقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
و مقایسه کنید با بنیامین که با 4 تا بارانا بارانا خوندن شاخ کرد تو جیب خونواده زنش و زارت بعدیو گرفت(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)جالبه یه مصاحبش بود سیاوش گفت من تابحال عاشق نشدم
(sm120) گربه ما هانی خدایی عاشق میشه زنهاشو دوس داره 2 تا زن داره
این علیش و مهدی جهانی جاکش چرا هفته ای 4 تا اهنگ میخونن بترکید هی(sm2)
و همش کس شعر