از علایقش تو صفحه اش میشد فهمید همینو میگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از علایقش تو صفحه اش میشد فهمید همینو میگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناصر تقوایی . . . (sm77)
فیلم کاغذ بی خط . . . (sm77)
بازی هدیه تهرانی . . . (sm77)
چرا من چند سال از سینمای ایران دور شدم !؟ (sm74)
دیدن یه فیلم ایرانی خوب بهتر از دیدن یه فیلم امریکایی بدِ ! (sm118)
من اینقدر تلاش میکنم تا یه روزی پایگان و چاوشی رو کنار هم بزارم و با هم کار کنن این واسه من از برایری زن و مرد و سیاه و سفید هم واجب تر و مهم تر
من بخدا فکر میکردم فقط پسرا چاوشی گوش میدن نگو دختر از پسر بیشترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آپدیت آیتونز اومد . . . (sm173)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]پایگان بخدا صفاریان رو تا میکنه میزاره پشت جیبش خدا کنه محسن یه روزی باهاش کار کنه من که ارزومه هعی
- اینم به عشق تو دیگه چیکار کنم هم ناممی
دخترا کلا موجودات عجیبی تشریف دارن - ایمان داشته باش که از هر 100 تا دختری که چاوشی گوش میدن یکیشون دیوار بی در رو نشنیدهنقل قول:
آفرین ادامه بده من پشتتمنقل قول:
میخوام کمپین بزنم واسه همکاری چاوشی با بر و بچه های گروه یزدانی همشون از دم از اندیشه گرفته تا علیشیری و ایوبی و میلاد عدل و پایگان و زمانی و خرمی نژاد و البته کمارجی نژاد و ...
میلاد تو هم مثل الی داری راه میری رو مخمون اون که هر ساعت میگه جهانتونو ارتقا بدین تو هم هر دقیقه پایگان عدل حسن حسین میکنی (sm178)(sm39)
برو تو صفحه های خودشون بگو با اینجا گفتن که چیزی نمیشه(sm120)