الحمدالله رب العالمین نفسی میاد شکر(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الحمدالله رب العالمین نفسی میاد شکر(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مادر جان ، یه مدت منو مسخره میکرد که میای پُست کامینگ سون میزنی فرار میکنی ، حالا خودش میاد دو تا جوک پُست میکنه فرار میکنه (sm120)
نتیجه گیری : زندگی خرج داره (sm2)
(sm132)
فنلاند مگه تاریکی داره ؟؟ (sm120) از اونایی که همش شبه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)من یه ساعته پشت درم
دفه اخرت باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54) من 129 زدم خودش فرستاد آدرس جدیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)چرا هیشکی به من نگفت اینجایین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
من از صبه میخوام ایمیلمو چک کنم گشادیم میاد .چرا یه هویی ادرس انقدر عوض شد ؟(sm120)
تقاضای عفو دارم یا شیخ اَجل الی مشهدی (sm196)نقل قول:
اون پسره کلیپ شیب بام بنده خدا ترک تحصیل کرده، عکسش هم رو جلد مجله نیمکت 10 اسفند (sm172)
(sm120)
پشت درو ننداختی ننهنقل قول:
با خوب و بدم ساختی ننه
(sm2)
صادقی نوشته است: «به حکم وظیفه خواستم از همهٔ طرفداران محسن چاوشی به خاطر کار زیباییکه ۱۸ شهریورماه در آسایشگاه کهریزک انجام دادند تشکر کنم.»(sm50)
یادش بخیر عجب روزی بود (sm50)
زن سید جوان هاشمی یک قرتی بود دومی نداشت (sm2)
قضیه ش چیه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پذیرفته میشه به شرطی و شروطهانقل قول:
سیستم من یه روزه خاموش نمیشه این موشکلو حل کن 8.1
زمستونا بیشتر وختا تاریکه ، تابستونا تا ساعت ۲ سه شب روشنه (sm120)نقل قول:
نادان بعد اومدن اهنگ دیگه تیزر نمیزنن که من فک کردم دیدی نزدی نگو توام مث غلومی یه تختت کمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رجیستری پاک بفرمایید یا شیخنقل قول:
اگر هم نشد اینگونه عمل فرمایید :
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینکارو کردم نشده
میدانستم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به صورت علمی و مبسوط توضیح داده شده(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
خب تو چرا ویندوزتو عوض نمیکنی ؟نقل قول:
اینو دیدم اون کلیپه مگه چی بوده ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریده اید یا شیخ (sm10)نقل قول:
منم میخواستم همینو بگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]))نقل قول:
(sm120)نقل قول:
معلمه از شاگرد میپرسه چرا در شمال بام خانه ها رو شيب دار درست میکنن، بچه هول میشه میگه شیب؟ بام؟
بعد بین ملت این کلیپ پخش میشه و هر کسی هم که پسره رو میبینه مسخرش میکنه این هم ترک تحصیل میکنه
ای وای ِ بر ما
دو کبوتر وقتی که دل به هم میبازن
عاشقونه با هم میسازن آشیونه
بیا ما هم مثل کبوترا بسازیم
زندگی رو ساده و پاک و بی بهونه
(sm171)
من زدم نوشت برا انتقال به ادرس جدید کلیک کنید...(sm120) فیسم زدی خوب بود اما بازدید فیس باران خیلی کمه (sm172)نقل قول:
چگونه شغل مورد نظر خود را پیدا کنیم ؟(sm102)
یاد گروه سرود افتادم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا با هم بسازیم زندگی رو عاشقونه مثه دو تا کفتر (sm2)
عمو پیام و خاله شرفر (sm2)نقل قول:
تو مثل اینکه هنوز در جریان کیفیت آهنگ نیستینقل قول:
(sm135) با بازی متیو (sm19)
اون زمان دور گرفته بودن (sm120) تهدید هم میکردن (sm120) یا مجوز یا خالج(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]