نخیر هندونست(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mjnorthern [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نخیر هندونست(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mjnorthern [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
الی 4upld سرعتش بهتره بزارش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا احسان شما هم مثه همه ي كاربراي اين سايتينقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولي خب تا اونجايي كه من ديدم بيشتر خودت شروع كردي تيكه انداختن
خيلي بارها هم ديدم و خواستم يه چيزي بگم و گفتم بيخيال
ولي اينجوري كه بخواي تيكه بندازي و بعد انتظار داشته باشي كسي جواب نده كه نميشه
حالا تيكه به كنار. ديگه چرا تهديد ميكني ؟
والا به خدا زشته ديگه تو قرن بيست و يك پشت كامپيوتر بشيني تهديد كني كه اينجوري و اونجوري
نا سلامتي خودت ديگه تشكيل خانواده دادي عزيز.
در كل زندگي و رفتار و شخصيت هر كسي به خودش مربوطه
مسخره كردنم جزيي از سخصيت فرد به حساب مياد
حلالت كرديم
يا حق
اونکه بعــــلـــــه(sm25)نقل قول:
(sm120)
من نمیدونم چرا جدیدا کافه سینما هی عادل رو میکوبه،خداوکیلی حرصم میگیره شدید نظرم میزاریم تایید نمیشه.
حالا تو هم حلالش كن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm88)دختر مو کوتاهه