آره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترکیب رئال اومد
ایکر
واران
په په
رونالدو
کروس
بنزما
جیمز
مارسلو
آربلو آ (sm3)
مودریچ
ایسکو
لیگ امارات باحاله(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب 300 تومن به خاطر رمت پرید (sm50)من گفتم حتما بازیای این دیوثا رو دنبال میکنی که گفتی بزن رم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از دیشب یه ریز دارم فحشت میدم(sm2)
حداقل مراسم ختم رو همین حالا اعلام کن تا بیام حلواتو بخورم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا یادم نرفته 7 تا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگفتم فوتبال ایتالیا تموم شده ، گوش نکردی
بازیاشون رو میبینم ، دیشب دو تا دفاع وسط و دفاع راست و یه هافبک مصدوم بودن ، به من چه ! (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم 800 تومن برا رم به فنا دادم
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهتر هم به کارواخال استراحت خورد هم اینکه اربلوا باز تو انفیلد بازی میکنهنقل قول:
کاش از بین لوکا وکروس یکیشون لااقل استراحت میکرد
دعا کن فابیو به الکلاسیکو برسه (sm50)
من دعا کنم برعکس نمیرسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]