(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه صداشو دوست دارم نه سبکشو همون بهتر که حجمو هدر ندم (sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm142)
چند ساعت تا اتفاقی که خیلی وقته منتظرش بودم. آلبوم پنجم فقط چند ساعت دیگه به دستتون می رسه. نمی گم حمایت کنین چون خیلی خوب می شناسمتون و قبولتون دارم. کم کم آماده بشیم. فقط چند ساعت دیگه...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Hamid Askari
چند ساعت تا اتفاقی که خیلی وقته منتظرش بودم. آلبوم پنجم فقط چند ساعت دیگه به دستتون می رسه. نمی گم حمایت کنین چون خیلی خوب می شناسمتون و قبولتون دارم. کم کم آماده بشیم. فقط چند ساعت دیگه...
امروز عصر(sm173)
از هر البومش یکی دوتارو دوس دارم (sm144)
یعنی تهران امروز بقیه جاها فردا؟نقل قول:
خب کسی اگه بخواد همون اول بخره تو شهرستان وقتی میبینه اینطوریه دانلود میکنه بعدشم دیگه حس وحالش میپره بره بخره.
(sm50)
سلام يه سوال احسان ديگه نمياد ؟ بحثش شد با كسي؟ خداحافظي كرد؟ اصلا اتفاقي افتاده ؟ (sm77)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اي بابا (sm25)