حرفایی میزنیا... مگه میشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حرفایی میزنیا... مگه میشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من رفیقامو هیچ وقت نفروختم . . .
چون اکثرشون دو زار هم نمی ارزیدن(sm50)
از درصدی که گفتی معلومِ که توی لینک چه خبره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAVI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا و یه حرکتی بزن در این ماه پر خیر و برکت هر روز یه خاطره واسمون بگو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشع (sm120) از خاطرات دوران راهنمایی شروع کنم خوبه ؟ (sm120)به شرطی که این پُست بالای 8 تا تشکر بخوره تعریف میکنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیشتر از 8نفریم تعریف کن لایک میخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من صابر مینا پیمان ارمین پوریا میلاد حسین محمد عبدالله tttt مجتبی 2 3روز دیگه میادش تو تعریف کن (sm120)
خوب اول باید 8 تا بخوره تا تعریف کنم (sm120) هر روز میام صفحه 717 تا ببینم 8 تا شده یا نه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا چرا 8تا؟ 10تاش کن روند بشه (sm120)نقل قول:
نه همین 8 تا خوبه (sm120) 8 به یاد دکتر سوکراتس فقید(sm120)نقل قول:
من برم
یا حق(sm10)
سلام برسون... نماز روزه ـت قبول... حق نگهدارت (sm10)نقل قول: