(sm2)اسی تو هر پستی که میده من ندیدم یه بار این شکلک رو نزاره (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)اسی تو هر پستی که میده من ندیدم یه بار این شکلک رو نزاره (sm120)
البته الان فک کردم بدم نمیادا ولی شاید ازش خوشم نیاد . البته این دلیل نمیشه که کاراشو گوش ندم گوش میدم واقعا حیفه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعاً هم همینطوره چایی میخورم میخندم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین کا ، هر کاری دوست داری بکن ولِــــــــــــــــی کاربرا رو فراری نده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لامصب داوود که میاد 100 صفحه میره چشام در میاد از کار و زندگی می افتم (sm2)آخرش بیچاره میشم می افتم گوش جوی آب (sm2) اگه دیدین یک معتادی در جوار جوی آب زیر لب ناله میکرد موزیک باران ، بدانید و آگاه باشید منم (sm2)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب ارایول رو میخواب دوباره ببینم (sm120)
خاک بر سرشون با تیم اخر مساوی کردن یعنی برین بمیرین
رئیس چه برفی اومده مشهدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چیه که بگی تا فردا اب میشه مگه تا بحال برف ندیدینقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]