حسن گالا رونزن
نمایش نسخه قابل چاپ
حسن گالا رونزن
تا تهش هستم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسن خراب کردی
مسوای نمیشه رئال لیور (sm120)
هله هله هله..گللللللللللللل..یه بار گوش دادم گزارششو روانی شدم...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط morteza_ashabi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بد بختی اینه ما یه چیزایی رو زیاد داریم مثل جیگر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گالا تو زمین خودش سگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قمار جیگر نمیخواد که شانس میخواد که هیچکدومتون ندارین وگرنه ایران به دنیا نمیومدین(sm2)نقل قول:
آره(sm120)نقل قول:
گالا خوبه ولی اون گالای پارسال نیست ولی خب صب گفتم بش نزنه (sm120)نقل قول: