امیر ببین اگه دوست داشتی بزن صفحه اول سایت
کیفیتش خوبه
اجراهاشم خیلی خوبه
نمایش نسخه قابل چاپ
امیر ببین اگه دوست داشتی بزن صفحه اول سایت
کیفیتش خوبه
اجراهاشم خیلی خوبه
من فک کنم قرار نیس به این زودیا بیاد چون اگه میخواستن پخش کنن حداقل قبل کنسرت لس انجلس پخش میکردن
میگه اینطوریهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه توجه کرده باشی آرمینم همینو گفت و اخیراً پخش آونگ اینطوری شده
میگم همه چی آمادس
قبل از کنسرت میومد ولی ویدئو نرسید و ریمیکس پخش کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان بدترین زمان برای پخشه
به نظرم اگه دیگه کنسرتی در کنار نباشه ، میزارن برای کریسمس که آهنگو پخش میکنن و اول ژانویه ویدئو رو
اینجوری اشتباه محضه...آخه تموم لطفش اینه که ویدئو با آهنگ بیاد..اگه جدا بیاد ویدئو دیگه اون جذابیتها واسه بیننده ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا احسان کارگردان ویدئو معلوم شد کیه؟؟؟
من احتمال میدم کسری شجاعی باشه :)
عوامل کار همه مشخص شدندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gharibeashena [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیتونم بگم شرمنده(sm10)
کارگردانش اونیه که گفتم؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والله نمیتونم چیزی بگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gharibeashena [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
Director :KASRA SHOJAEI
(sm118)